Medicii de la Floreasca nu mai demisionează

Ultima actualizare:

    Ei sunt medicii care au protestat zilele acestea
Ei sunt medicii care au protestat zilele acestea

Cei 22 de medici demisionari de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca şi-au retras demisiile. Aceștia spun că au renunţat după ce au primit asigurări de la Ministerul Sănătăţii că problemele de la spital vor fi rezolvate.

Anunțul a fost făcut, azi după-amiază, în curtea spitalului de către reprezentanţi ai medicilor demisionari.

"Am decis să începem să ne retragem demisiile, după ce Ministerul Sănătăţii ne-a asigurat că toate problemele de funcţionare a spitalului se vor rezolva şi, mai ales, că nu se vor repeta. Noi asta am dorit, să ne putem desfăşura activitatea normal", a declarat Gabriela Bratosin, unul dintre demisionarii de la UPU-SMURD Floreasca, medical.

Noi demisii au fost depuse și în această dimineaţă, unde conflictul a continuat, în prima parte a zilei, şi după ce managerul Sorin Păun anunțat că pleacă din fruntea unității medicale.

Scandalul s-a iscat, după ce pe Internet au apărut, în ultimele zile, mai multe înregistrări audio în care Păun se aude în timp ce-i înjura pe unii medici şi îi ameninţa că nu le plăteşte gărzile suplimentare.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net