«Medicii Malpraxis» au fost vedete la Cursa trăsniţilor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Întrecere între cele mai trăsnite sănii, sâmbătă, pe pârtia Bradul din Poiana Braşov. Cele mai haioase echipaje au fost aplaudate la scenă deschisă.

Doi braşoveni s-au gândit să tragă un semnal de alarmă cu privire la sistemul sanitar românesc folosindu-se de umor. "Medicii Malpraxis" au montat pe o targă o doamnă care avea nevoie de o operaţie estică, în perfuzie au pus votcă, iar oxigenul a fost înlocuit cu o narghilea.

„Asta se întâmplă acum în România. Nu mai avem medici. Este foarte trist şi vrem să tragem un semnal de alarmă", a spus unul dintre membrii echipajului.

simeon stalpnicul png

Şi „Partaj rapid" a făcut senzaţie. Sania arăta exact ca o jumătate de apartament autentic, unde toate obiectele au fost înjumătăţite. Mesajul a fost unul cât se poate de clar: „DA rosteşti, aşa păţeşti!".

Unul dintre proiectanţii saniei a trecut şi el printr-un divorţ. „Nu vedeţi câte divorţuri sunt acum în România? Toată lumea se desparte şi împarte totul", a spus Levente Deneş, membru al echipajului. Reprezentanţii Rezervaţiei de Ursi de la Zărneşti au venit cu o cuşcă pe post de sanie. Ei au vrut să transmită astfel un mesaj emoţionant privind eliberarea urşilor din captivitate. Banii strânşi din taxele de participare vor fi donaţi unei clase de elevi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net