Medicii vindecaţi vor să se întoarcă la serviciu, dar nu vine nimeni să-i testeze

Ultima actualizare:

    Medicul a refuzat internarea în spital
Medicul a refuzat internarea în spital

13 medici şi 7 asistente au semnat şi transmis o scrisoare Prefecturii Suceava, explicând că s-au infectat cu noul virus la începutul pandemiei, s-au izolat şi tratat acasă, iar acum se simt bine şi ar vrea să se întoarcă la serviciu.

 Numai că salariaţii trebuie retestaţi şi nu vine nimeni să le ia probe, scrie adevarul.ro. Între medicii care aşteaptă să fie retestaţi pentru a se putea întoarce la serviciu, în Spitalul Judeţean Suceava, sunt şi infecţionişti.

”Aşteptăm de mai multe zile acest demers, dar se pare că deciziile strategice întârzie. În tot acest timp, personalul medical disponibil în Spitalul Judeţean Suceava e copleşit. Vrem să ne întoarcem la muncă”, este mesajul cadrelor medicale.

Totodată, ieri, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a ajuns la Suceava împreună cu noul secretar de stat Ionel Oprea şi cu alţi 4 medici militari, iar în curând vor veni alţi 20 de medici din Bucureşti şi din alte oraşe din ţară.

Noua conducere a SJU Suceava va fi formată din medici militari, după ce managerul instituţiei şi directorul medical au demisionat miercuri seară.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net