Medicul Adrian Streinu Cercel candidează la parlamentare din partea PSD: „Nu este normal să demisionez acum”

Ultima actualizare:

    Medicul Adrian Streinu Cercel candidează la parlamentare din partea PSDFoto: Inquam Photos
Medicul Adrian Streinu Cercel candidează la parlamentare din partea PSDFoto: Inquam Photos

Medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului ”Matei Balş” candidează la parlamentare din partea PSD, pe locul al doilea al listei pentru Senat, anunţul fiind făcut duminică de liderul PSD Marcel Ciolacu.

„Îl asigur că astăzi dânsul nu face un legământ sau au o promisiune PSD, astăzi dl profesor face un legământ în continuare cu românii şi dorim ca Parlamentul României să beneficieze de cei mai buni specialişti în lupta cu pandemia.

Sunt ferm convins că această luptă va fi de durată şi se va duce şi legislativ, în Parlamentul Românei, să prevenim astfel de lucruri şi mai ales o răspândire la aceste dimensiuni, cum este la acest moment”, a afirmat Marcel Ciolacu duminică după amiază, într-o conferinţă de presă în care a făcut anunţul candidaturii profesorului Cercel.

Ciolacu spune că a constatat „un atac la familia domnului profesor Rafila” după ce acesta a intrat în PSD.  „Sunt ferm convins că şi dumneavoastră, personal, şi familia dumneavoastră vor fi atacate de aceşti oameni mici şi care nu văd dimensiunea dezastrului sanitar din acest moment din România.

Eu îmi cer scuze dumneavoastră, familiei dumneavoastră, îmi cer scuze domnului profesor Rafila, familiei dânsului, pentru acest inconvenient pe care trebuie  să-l suportaţi prin faptul că v-aţi decis să faceţi parte din viitorul Parlament”, i-a transmis Marcel Ciolacu profesorului Adrian Streinu Cercel, prezent şi el la conferinţa PSD, potrivit news.ro.

Răspunzând unei întrebări, Streinu - Cercel a precizat că nu consideră normal să demisioneze acum, pentru că sunt pacienţi care au nevoie de el, dar dacă va fi ales, va demisiona.

„Nu consider că e normal să demisionez pentru că la Matei Balş sunt pacienţi internaţi care au nevoie de suportul meu ca specialist”, a declarat medicul, adăugând că va părăsi funcţia din spital când va deveni membru al Parlamentului. Întrebat dacă îşi doreşte imunitate pentru se teme de eventuale acuzaţii privind activitatea spitalului pe care îl conduce, Streinu Cercel a negat acest lucru. „Mi-e martor şi Cel de sus şi cei de pe Terra cu ceea ce am făcut la Matei Balş. Am avut Curtea de Conturi la Matei Balş raportul a fost publicat în presă” a explicat el.

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net