Medic, asistent universitar, familist convins. O viaţă pentru care mulţi colegi îl invidiau se transformase în ultimul timp într-un coşmar pentru Octavian Ceachir, 34 de ani, din Bucureşti. Dispărut de duminică, medicul ORL-ist a fost căutat ieri de zeci de salvatori în Lacul Paltinu din Prahova.


Pompierii din Prahova au intrat în alertă ieri dimineaţă. Un bărbat de 34 ani, din Bucureşti, a fost dat dispărut şi se bănuieşte că s-ar fi înecat la barajul Paltinu.

Potrivit Poliţiei Prahova, maşina sa a fost găsită pe malul lacului, iar el era dat dispărut de familie din data de 14 august.

masina.jpg

Aceasta este mașina medicului descoperită de niște muncitori

Surse din rândul anchetatorilor au povestit că medicul a plecat din Bucureşti la casa sa de vacanţă de pe Valea Doftanei, dar de duminică familia nu a mai dat de el. Ieri, fratele său a găsit în locuinţa acestuia un bilet de adio şi a dat alarma. Maşina a fost găsită de câţiva muncitori.

pod.jpg

Se presupune că doctorul s-a aruncat de pe acest pod

“Au văzut maşina lui, de ieri (marţi), de pe la 11.00. Apoi, au venit pompierii”, ne-a declarat Gheorghe Pescaru, un localnic. Alt vecin povesteşte că bărbatul dat dispărut era medic, un om cumsecade şi vesel. “Are casa bunicilor aici. Dimineaţă m-a salutat fratele lui mai mic, apoi a fugit. Nu ştiu amănunte. Mama lui a fost doctor 17 ani la noi aici, iar el era doctor ORL în Bucureşti.

cautari.jpg

A fost căutat în apele Lacului Paltinu de mai mulți salvatori

Atât ştiu. Era cumsecade, inimă largă, vesel, era ajuns din toate punctele de vedere. Din câte ştiu, a divorţat de nevastă de curând. Probabil că asta l-o fi supărat”, a povestit vecinul. ISU Prahova a început căutările încă de la primele ore ale dimineţii. “Căutăm o persoană posibil înecată în lacul de acumulare al barajului Paltinu. Sunt cinci pompieri în acţiune şi doi agenţi de poliţie. În plus, folosim şi o barcă cu motor. Nu s-a dat nici un indiciu, căutăm în tot lacul”. 

 
 
Loading...