«Medicul mi-a lăsat bebeluşul să moară!»

Ultima actualizare:

Mărioara Rad (21 de ani) a dus o sarcină normală până la nouă luni. Femeia s-a prezentat regulat la consultaţiile medicale şi în tot acest timp i s-a confirmat faptul că sarcina decurge normal. Miercuri, când s-ar fi împlinit perioada sarcinii, medicul i-a spus că trebuie să mai aştepte deoarece încă nu prezintă simptomele naşterii.

Duminică noaptea, femeia a intrat în travaliu, iar luni la prima oră a fost internată la Spitalul de Recuperare Borşa. Aceasta a fost consultată abia marţi seara de medicul Timiş Găvrilă, care a constatat că totul este în regulă.

Din cauza durerilor pe care le acuza, femeii i s-a administrat un calmant, iar până a doua zi, nimeni nu a mai trecut pe la ea. La primele ore ale dimineţii, în urma unui ecograf, medicul a constatat faptul că fătul a murit peste noapte. Managerul spitalului, medicul George Ştefănescu pune incidentul pe seama deficitului acut de personal, astfel încât este imposibil ca fiecare pacient să fie monitorizat şi pe timpul nopţii, în spital fiind angajaţi doar doi medici ginecologi. Potrivit maramedia.ro, familia a aunţat că va sesiza cazul la Colegiul Medicilor.

"Atâta timp cât nu avem destui specialişti în spital, oricând pot fi probleme de genul ăsta" George Ştefănescu, managerul Spitalului de Recuperare Borşa

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net