Medicul Valeriu Gheorghiță a împlinit 39 de ani. Ce mesaj i-a scris colega Oana Cuzino

Ultima actualizare:

    Oana Cuzino, alături de Valeriu GheorghițăFoto: Arhivă personală
Oana Cuzino, alături de Valeriu GheorghițăFoto: Arhivă personală

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, a sărbătorit marți, 25 mai, împlinirea a 39 de ani.

Colegii i-au urat și ei toate cele bune în această zi, printre care și Oana Cuzino, medic geriatru, cunoscută prin prisma emisiunilor sale și a aparițiilor la TV. „La mulți ani dragul nostru medic, Valeriu Gheorghiță! Felicitări pentru activitatea exemplară și mult succes în viața profesională! Fericire și sănătate alături de întreaga familie”, a fost mesajul Oanei, însoțit de o imagine în care apar cei doi.

Valeriu Gheorghiță este un medic militar român, devenit cunoscut în calitate de coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. Acesta este medic primar infecționist și are gradul de colonel. Este asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Gheorghiță a absolvit Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești în anul 2000, apoi, în 2006, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș. În 2013 a obținut titlul de doctor în medicină. Acesta a publicat, de-a lungul timpului, un număr mare de lucrări științifice, sub nume propriu sau în colaborare.

Valeriu Gheorghiță a vaccinat recent mai multe persoane din comuna Izvorul, județul Argeș, locul unde s-a născut și a copilărit. Prima persoană căreia i-a administrat vaccinul anti-Covid a fost un tânăr de 16 ani, iar printre cei imunizați s-a aflat și verișoara sa. Localnicii au fost entuziasmați și mândri să îl revadă pe coordonatorul campaniei de vaccinare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net