A mers pe contrasens şi a lovit doi poliţişti, doar ca să-şi ceară iubita de nevastă

Ultima actualizare:

    Tânărul de 30 de ani a dat peste poliţiștii care îl opriseră și și-a continuat cursa nebunească
Tânărul de 30 de ani a dat peste poliţiștii care îl opriseră și și-a continuat cursa nebunească

Din ce în ce mai mulți bucureșteni se cred haiduci pe șosele. Ultimele două exemple s-au petrecut luni, când un adolescent a furat o dubă și a lovit mașina poliției, iar un șofer fugărit de poliţişti a lovit doi pietoni, doar ca să ajungă să-şi ceară iubita de nevastă.

Bucureşti, luni, ora 13.00. Un șofer a fost văzut de polițiști în timp ce mergea pe contrasens de la Charles de Gaulle spre statuia Aviatorilor. La Piața Victoriei a fost somat de poliție să oprească, dar și-a continuat fuga, a luat-o pe str. Paris până pe Calea Dorobanți și apoi pe Calea Floreasca. Pe Ştefan cel Mare a fost blocat totuşi de doi poliţişti. Când aceştia l-au somat să coboare din maşină, el a ţâşnit în trombă, lovindu-i pe oamenii legii. Apoi, pe Bd Camil Ressu, în zona unui refugiu de tramvai și a unei treceri de pietoni, a lovit doi oameni. Șoferul ”turbat” a circulat pe linia de tramvai până în dreptul Park Lake, moment în care a abandonat autovehiculul şi a dat buzna în mall. Abia aici a fost prins de polițiști. Surprinzător, bărbatul a fost testat și nu era nici băut, nici drogat. Dar a declarat că se grăbea pentru că voia să ceară în căsătorie o domnișoară care se afla în mall. În cursul serii, după aproape opt ore de interogatorii, șoferul a fost transferat la Spitalul Psihiatrie „Obregia”. 

Câteva ore mai târziu, un şofer minor a provocat poliţia la o urmărire nebună pe străzile din cartierul Pantelimon. Tânărul în vârstă de 16 ani a profitat de faptul că proprietarul unei dube i-a lăsat cheile să-i cureţe maşina şi a fugit cu ea. A mers cu spatele pe linia de tramvai şi a încercat să facă chiar şi drifturi. Distracţia lui a atras atenţia unui echipaj de poliţie de la Secţia 9, care i-a făcut semn să oprească. Tânărul aventurier nu s-a supus și cu poliţiştii pe urme a luat-o la goană prin sectorul 2 şi a lovit una dintre maşinile poliţiei. Agenții au reuşit în cele din urmă să-l captureze. Singurele detalii furnizate până acum sunt că este vorba de un tânăr care locuieşte într-un cămin de copii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net