Mesaj tulburător al adjunctului IPJ Olt, tatăl sportivului Marius Rădoi, mort în accident: "Durerea pe care o am..."

Ultima actualizare:

    Sportivul Marius Rădoi a decedat în data de 2 decembrieFOTO: Facebook / FRTM
Sportivul Marius Rădoi a decedat în data de 2 decembrieFOTO: Facebook / FRTM

Marius Rădoi, fiul adjunctului IPJ Olt, s-a stins din viață la numai 19 ani, în urma unui accident rutier, petrecut la limita judeţului Olt cu judeţul Argeş, miercuri, 2 decembrie! Băiatul era campion național la tenis de masă. Familia, colegii şi antrenorii acestuia sunt în stare de şoc și îl plâng neîncetat.

Cumplita ironie a sorții a făcut ca în primul echipaj care a ajuns la locul accidentului să se afle chiar tatăl său, comisarul-şef Cristinel Rădoi, potrivit adevarul.ro. Greu încercatul părinte a scris pe Facebook un mesaj sfâșietor, la o zi după înmormântarea fiului său.

Mesajul postat de comisarul-şef Cristinel Rădoi, după înmormântarea fiului său:

„Bună ziua oameni frumoşi!!!Sunt tatăl lui Marius!Durerea în suflet pe care o am să nu o aibă nimeni, niciodată!!!Nu există cuvinte de preţuire pentru Dumneavoastră, oameni frumoşi, cei care l-aţi cunoscut, aţi fost alături de copilul meu în timpul vieţii, dar şi pentru ultima oară!!!Nu mi-am dat seama cât de mult este iubit!!!Pentru mine ziua de 2 Decembrie nu mai există!!!Doamne, Dumnezeule mare, te rog să ai grijă de MARIUSICĂ, acolo unde l-ai luat, iar mie dă-mi putere ca împreună cu sprijinul moral al dumneavoastră să trec peste cumplita tragedie!!!

Doamne, Dumnezeule mare, te rog să faci cumva ca aceste nenorociri să nu mai existe în viaţa nimănui!!!Doamne, odihneşte-l în pace şi linişte, până voi ajunge şi eu...“

Citește mai mult pe pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net