Mesajul cutremurător de pe mormântul lui Vadim Tudor: «Fă-mă, Doamne, o lacrimă»

Ultima actualizare:

    Parastas de 4 ani pentru Vadim Tudor la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Ca pitală
Parastas de 4 ani pentru Vadim Tudor la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Ca pitală

Familia i-a făcut parastas de 4 ani lui Corneliu Vadim Tudor, ieri, în ziua de sărbătoare, la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală. Soţia şi fetele au inserat pe mormântul acestuia o poezie scrisă de el, ”Fă-mă, Doamne, o lacrimă”.

Au trecut 4 ani de când Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă. Tribunul a murit pe 14 septembrie 2015 şi a fost înmormântat în Cimitirul Ghencea. Soţia şi fetele i-au făcut parastas ieri, 14 septembrie, chiar de sărbătoarea creştină Ziua crucii, care e şi ziua în care ne-a părăsit politicianul şi publicistul nostru. Pomenirea lui Vadim Tudor a avut loc la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Bucureşti, iar de acolo, familia şi apropiaţii au mers la cimitir. Pe mormântul lui Vadim, familia regretatului politician şi poet a inserat o poezie scrisă chiar de el, ”Fă-mă, Doamne, o lacrimă”, care a devenit una dintre melodiile interpretate de Marian Nistor şi Savoy pe vremuri. Melodia aceasta a devenit unul dintre cele mai mari şlagăre ale trupei amintite, ce a făcut glorie în Epoca de Aur. Penru melodia aceasta, Marian Nistor şi fetele lui Vadim, Eugenia (23 ani) şi Lidia (28 ani) l-au târât în instanţă pentru daune pe Adi de la Vâlcea, după ce el a interpretat piesa respectivă fără acordul acestora. Instanţa le-a dat câştig de cauză, iar Adi a fost bun de plată. S-au judecat câţiva ani, deşi manelistul a fost de acord să le plătească de la bun început daune. Fetele lui Vadim se ocupă în continuare de ziarul tatălui lor, România Mare, însă mai mult Lidia. În schimb, Eugenia lucrează la Antena Stars. 

Printre cele moştenite de la Vadim se numără şi cei 32 de câini, pe care tribunal îi adora. A fost un mare iubitor de animale, iar fetele sale au avut grijă în continuare de patrupezi. Numai că, din cei 32 de câini pe care îi avea acesta, în patru ani, de când s-a stins el, au murit foarte mulţi şi au rămas doar 13, spun cele două fete ale acestuia.

„Unii câini au murit subit, neavând nici o boală. De exemplu, Păpuşa, care stătea cu el în pat, la o lună după ce el a murit a făcut cancer şi a murit şi ea. La fel Ţiţo, dalmaţianca, tot aşa, era foarte bine, a venit de afară şi, după o oră, când m-am dus la ea să văd ce face, era moartă. Adică aşa, nici nu ne-am dat seama de ce şi cum s-a întâmplat. Şi au mai fost. Cel puţin, în primul an, ne-au murit cam 6 câini, unul după altul, nu făceam faţă, pur şi simplu”, au povestit surorile Vadim la Antena Stars. Corneliu Vadim Tudor le punea nume tuturor câinilor. Aşa că animalele au avut nume „la modă”. „Am avut Elena Udrea, Dan Diaconescu Direct, pe care îl avem şi acum, Marius Tucă Show. Am avut şi Elodia. Elodia a murit anul ăsta. Era căţeluşa lui preferată. Dar îi iubea pe toţi, fără discuţie.

Nu exista să îl iubească pe unul mai mult sau pe altul mai puţin. Sau să aibă unul preferat. El pe toţi îi iubea la fel, de toţi se îngrijea la fel. Oamenii care nu iubesc animalele văd în ceea ce facem noi ceva exagerat, la modul: Cum poţi să ai atâţia câini?

Nu ai nevoie nici de cine ştie ce buget mare. Multă lume ne-a condamnat că de ce, după ce a murit tata, nu i-am dat spre adopţie, nu i-am abandonat. Păi cum să îi abandonez? Sunt câinii mei, sunt de-acasă”, continuă fetele „Tribunului”.

Click! spune

Corneliu Vadim Tudor a fost un scriitor, politician şi publicist român, care a deţinut funcţiile de senator şi europarlamentar. A fondat Partidul România Mare. Apogeul carierei sale politice l-a atins în anul 2000, când s-a plasat pe locul 2 în primul tur al alegerilor prezidenţiale. A murit la 65 de ani, pe 14 septembrie 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net