Alegerile locale 2020 au adus o schimbare radicală în județul Vrancea, condus în ultimii 25 de ani, de baronul PSD Marian Oprișan, din postura de președinte sau vicepreședinte al Consiliului Județean. Duminică însă, Marian Oprișan a pierdut alegerile, în favoarea senatorului PNL Cătălin Toma.


Baronul PSD Marian Oprişan a pierdut şefia CJ Vrancea în faţa senatorului PNL Cătălin Toma. Marian Oprişan a condus Vrancea în ultimii 25 de ani din postura de preşedinte sau vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Într-un mesaj publicat pe Facebook, Oprișan susține că, în ceea ce îl privește, "lupta continuă". 

"Dragii mei vrânceni,

Vă mulțumesc din suflet, tuturor!

Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat.

Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.

Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.

Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea.

Așa să ne ajute Dumnezeu!", este mesajul postat pe Facebook de Marian Oprișan.

Liderul PSD Marian Oprișan a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, pe care o deținea de aproape 20 de ani. Candidatul comun al PNL și USR PLUS, Cătălin Dumitru Toma, este cel care a câștigat funcția în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020. La alegerile locale din 2020 alegătorii l-au putut vota direct pe președintele Consiliului Județean. În urmă cu 4 ani, acesta a fost ales dintre consilierii județeni, votați pe liste.

Citește și:

Rezultate alegeri locale 2020. Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, reales primar în Voluntari 

Ion Aliman, primarul din Deveselu mort în urmă cu 10 zile de COVID-19, a câștigat alegerile de duminică

Loading...