Mesajul dur al lui Traian Băsescu pentru soția premierului Sorin Grindeanu

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu, iritat de lamantațiile PSD-iștilor
Traian Băsescu, iritat de lamantațiile PSD-iștilor

Traian Băsescu i-a transmis un mesaj dur soției premierului Grindeanu, la o zi după ce Mihaela și-a făcut publică exasperare pe rețelele de socializare. ”Doamnă Grindeanu, fiţi bărbată şi nu lăcrimaţi pentru câteva fluierături”, i-a recomandat fostul președinte Mihaelei Grindeanu.

Mesajul Mihaelei Grindeanu pentru detractorii soțului ei, în contextul mișcărilor masive de protest din ultimele zile, i-a atras atenția fostului președinte Traian Băsescu. Acesta i-a recomandat soției premierului să-și păstreze cumpătul.

Traian Băsescu s-a arătat iritat de atitudinea reprezentanților PSD, care s-au plâns în ultimele zile de amenințările pe care le-au primit, ei și familiile lor, după ce le-au fost făcute publice numerele de telefion. Fostul președinte a comparat ce se întâmplă în această perioadă cu situația în care s-a aflat el însuși, în urmă cu 3-4 ani.

“«Patrioţii înspăimântaţi» se plâng că sunt înfricoşaţi, se simt urmăriţi, îşi simt ameninţată liniştea burgheză de tip socialist, familia, integritatea, averea, viaţa, drept pentru care plâng ca nişte spălătorese pe la toate televiziunile.«Patrioţii înspăimântaţi» de la PSD uită că, acum 3-4 ani, urlau pe stadioane, în pieţe publice, în sate şi oraşe, din străfundul bojocilor lor, «Băsescu la puşcărie». V-aţi întrebat atunci cum se simţea familia mea, măi «patrioţi înspăimântaţi», fie că era vorba de soţie sau de cele două fete? Nu m-am dus să mă plâng la televiziuni. Am considerat că bătălia mea pentru a apăra România de voi are un cost.Vă mai amintiţi, «patrioţi înspăimântaţi», că, în 2012, mi-aţi trimis în faţa casei zeci de mii de bucureşteni să vadă piscina în care îmi făceam programul de recuperare după operaţia la coloană? Nici eu şi nici familia nu ne-am plâns public, chiar dacă fetele plângeau în casă. Şi atunci am considerat că este costul pentru onoarea de a apăra ţara de voi”, a scris Băsescu pe contul personal de Facebook.

Fostul președinte al României a avut o recomandare și pentru soția premierului, după ce Mihaela Grindeanu le-a cerut oamenilor să aibă încredere în actualul prim-ministru, pentru că ”a plecat de lângă familie, de lângă prieteni, de lângă oamenii care îl susțineau, convins că poate ajuta România”.


    Mihaela, soția premierului Sorin GrindeanuFoto: Facebook
Mihaela, soția premierului Sorin GrindeanuFoto: Facebook

Băsescu o sfătuiește pe doamna Grindeanu să nu cedeze la prima criză și îi recomandă să ia exemplu de la soția sa, Maria Băsescu. ”Doamnă Grindeanu, fiţi bărbată şi nu lăcrimaţi pentru câteva fluierături. Sunteţi soţia Primului Ministru al Guvernului României, ce Dumnezeu! Asta-i viaţa în stratosferă, iar, dacă aveţi nevoie de ceva curaj, sunaţi-o pe Maria”, i-a transmis Băsescu Mihaelei Grindeanu.

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net