Mesajul primarului Devei, infectat cu coronavirus, de pe patul de spital: ”Vă rog mult, stați acasă”!

Ultima actualizare:

    Primarul Devei, Florin Oancea, se află internat de sămbătă, 15 martie, imediat ce a aflat că este infectat cu coronavirusFoto: hunedoara.ro
Primarul Devei, Florin Oancea, se află internat de sămbătă, 15 martie, imediat ce a aflat că este infectat cu coronavirusFoto: hunedoara.ro

Primarul Orașului Deva, Forin Oancea, a aflat săptămâna trecută că este infectat cu coronavirus. La scurt timp, fata acestuia a primit rezultat pozitiv. Cei de la Ambulanță au venit aseară și au luat-o pe copilă de la domiciliu, dar nu înainte de a o echipa din cap până-n picioare. Aesta a trimis un mesaj emoționant de pe patuș de spital.

Fata primarului  Devei, Florin Oancea, 50 de ani, este cazul cu numărul 140 din România. Copila s-a infectat de la tatăl ei, care a fost declarat pozitiv sâmbătă, 14 martie, după ce la rândul său a intrat în contact cu senatorul PNL Vergil Chițac.

Fata primarului Devei, luată cu ambulanța

”Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul au rezultate negative, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID -19. Fata mea, din păcate, rezultat pozitiv şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea. Nu ne lăsăm! Cu credinţă şi speranţă vom trece peste toate încercările vieţii!”, a transmis edilul.

Fata primarului de la Deva a fost luată ieri seară cu ambulanța, fiind infectată cu coronavirus
Fata primarului de la Deva a fost luată ieri seară cu ambulanța, fiind infectată cu coronavirus

https://www.click.ro/news/national/coronviusul-amana-taxele-si-impozitele-iata-ce-stabilit-ministrul-finantelor-florinÎn imagine se vede că fata a fost echipată de medici și paramedici  din cap până-n picioare, astfel că nici un petic de piele nu a fost lăsat afară.

Primarul Devei și alți doi colegi, infectați cu COVID-19

Tatăl ei, Florin Oancea, administratorul public, Adrian David Nicolae, şi deputatul Lucian Heiuş au fost confirmaţi cu coronavirus, fiind pacienții 100, 101 și 102.

Ei au intrat în contact cu Vergil Chițac la ședința Biroului Politic Național (BPN) al PNL, care a avut loc pe 9 martie.

”V-am simţit aproape în această perioadă grea prin care trecem cu toţii şi vă mulţumesc pentru miile de mesaje şi pentru gândurile bune pe care mi le-aţi trimis. Au însemnat foarte mult pentru mine! Vă rog mult să aveţi grijă de voi. Staţi în casă! Ştiu că este mai greu pentru copii, dar vă rog din suflet, nu-i lăsaţi să iasă din casă. Limitaţi ieşirile la strictul necesar, pentru aprovizionarea de bază. Eu sunt alături de Lucian Heiuş şi Adrian Nicolae David internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, starea sănătăţii noastre este bună, nu prezentăm simptome și urmăm tratamentul medical. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece şi peste această cumpănă a vieţii”, a tansmis primarul Devei de pe patul de spital.

Nicușor Dan a fost și el prezent la BPN al PNL și a transmis că a făcut testul pentru COVID-19 și că s-a izolat.

Potrivit ultimei informări venite din partea Grupului de Comunicare Strategică, în România sunt 158 de cazuri de persoane infectate cu virusul din China. 

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/coronavirus-romania-118-cazuri-confirmate-si-ne-aflam-oficial-scenariul-3-trei https://www.click.ro/news/national/coronviusul-amana-taxele-si-impozitele-iata-ce-stabilit-ministrul-finantelor-florin

https://www.click.ro/news/national/rugaciunea-anticoronavirus-va-fi-spusa-toate-bisericile-ortodoxe-din-tara-iata-cum

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net