Ultimul mesaj al lui Dacian Cioloș, în calitate de premier, pentru români: "România este după chipul şi asemănarea noastră"

Ultima actualizare:

    Dacian Cioloș a transmis tuturor românilor un mesaj cu ocazia încheierii anului 2016Foto: Facebook
Dacian Cioloș a transmis tuturor românilor un mesaj cu ocazia încheierii anului 2016Foto: Facebook

Premierul în funcție, Dacian Cioloș, a publicat sâmbătă, 31 decembrie, pe pagina sa de Facebook, o urare pentru toți românii, cu ocazia apropierii nopții de Revelion și pășirea într-un nou an.

Mesajul vine la o zi după ce președintele Klaus Iohannis a acceptat cea de-a doua propunere a PSD-ALDE pentru viitorul prim-ministru al României.

„Doresc românilor de pretutindeni, doresc fiecăruia dintre noi, mai mult zâmbet, mai multe bucurii, mai multă încredere și forța de a recunoaște că prosperitatea ne împlinește atunci când este construită cu onestitate și muncă cinstită, că schimbarea care ne face mai buni vine din convingere și că numai împreună putem împlini sentimentul de acasă.

România este după chipul si asemănarea noastră. Dacă ne-o dorim mai bună, mai prosperă, mai curată, mai respectată, vă urez tuturor să aveți încredere că putem, fiecare dintre noi și toți împreună, să fim astfel. La Mulți Ani cu sănătate și dragoste în mijlocul familiei și alături de cei dragi!", a scris Dacian Cioloș pe contul său de Facebook.

image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net