Mesajul lui Florin Cîțu, după incendiul de la "Matei Balș": "Despre cauze și responsabili discutăm după ce avem toate informațiile"

Ultima actualizare:

Florin Cîțu, premierul României, a transmis pe Facebook un mesaj familiilor care și-au pierdut rudele în incendiul de la spitalul Matei Balș din București.

Florin Cîțu a transmis un mesaj familiilor celor care au murit în incendiul de la Matei Balș și a vorbit despre cauze și cei care sunt responsabili pentru producerea incidentului. 

„În aceasta dimineață o tragedie a lovit Bucureștiul. Din păcate, cu victime. În primul rând transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate. Din primul moment am activat Planul Roșu și împreună cu Ministerul de Interne și prefectul municipiului București am luat toate măsurile ca situația să fie stabilizată rapid.În același timp au fost identifcate locuri în alte spitale din București unde au fost transferați imediat mai mulți pacienți. M-am asigurat că transferul s-a făcut în condiții sigure.Un lucru este cert, de aceasta dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă.Despre cauze și responsabili discutăm după ce avem toate informațiile", a fost mesajul scris de premier, pe pagina personală de Facebook. 

În dimineața de vineri, 29 ianuarie, un incendiu de proporții a avut loc la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș". În urma acestuia, 5 pacienți, cu forme medii de coronavirus și-au pierdut viața. Ceilalți pacienți au fost transferați către alte spitale din Capitală. Printre ei se numără și actorul Toni Grecu, depistat pozitiv cu noul coronavirus. 

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net