Mesajul secret lăsat de Radu Mazăre pentru autorități: „Fiți cu ochii pe mine!”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, inculpat în 8 dosare în care este acuzat de diverse infracțiuni economice, a plecat din țară în preajma Crăciunului. Deși se afla sub control judiciar, Mazăre nu avea interdicția de a părăsi România, așa că și-a luat zborul tocmai în Madagascar. Acolo, fostul edil al Constanței și-a clădit un adevărat Paradis iar Mazăre a transmis că ar vrea să ceară azil politic, simțindu-se persecutat de justiția din România. Prejudiciul total din dosarele sale depăsește 115 milioane de euro!

Mazăre nu s-a temut niciodată să își arate tupeul în fața autorităților, sfidând organele de urmărire de fiecare dată. Pe site-ul radumazare.ro, creat de PSD în anul 2008, imaginea în oglindă a lui Radu Mazăre (aceeaşi de pe afişele electorale) priveşte râzând spre un interlocutor nevăzut, în timp ce mâinile sale, cu pumnii strânşi, exprimă o tranzacţie: dai banii, iei banii.

Radu Mazăre a transmis de la bun început un mesaj, în mod public, pe care dacă l-ar fi luat în seamă anchetatorii n-ar mai fi privit astăzi lung în urma fugarului, scrie adevarul.ro.

În partea superioară a paginii a fost plasat un motto elocvent: „Fii cu ochii pe mine!“ - transmitea asta cel care a condus Constanţa din 2000 până în iunie 2015.

simeon stalpnicul png

Lăsat aproape liber, sub control judiciar, Mazăre a întins-o din ţară în insula Madagascar, unde şi-a construit din timp un refugiu, pe care l-a arătat încă de la început public.

„Ăsta e visul meu, chiar vorbeam cu frati-miu, să ajungem la bătrâneţe doi moşuleţi care să navige pe o barcă prin lume. Mi-ar fi plăcut să fiu explorator la National Geographic“, mărturisea el într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani pentru „Adevărul de Constanţa“.

Citeșțe mai multe despre acest subiect pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net