VIDEO Mesajul unui florist: ”Cumpărați flori de ziua mea și oferiți-le altora”

Ultima actualizare:

    Floristul Alina Neacșa poartă mască și mănuși atunci când aranjează buchetele
Floristul Alina Neacșa poartă mască și mănuși atunci când aranjează buchetele

Criza coronavirusului ne-a făcut să uităm că în jurul nostru există și lucruri frumoase, care ne fac viața mai bună. Am uitat să oferim o floare sau un cadou chiar și de la distanță. Cu toții ne-am focusat pe alimente și medicamente. Pentru a nu ne ”pierde pe drum”, un florist din România s-a gândit că este cazul să ne scoată din toată acestă nebunie și să ne provoace. ”Cumpărați flori de ziua mea și oferiți-le altora sau, de ce nu, înfrumusețați-vă casele cu ele”!

Florăriile sunt închise în acestă perioadă, astfel că singura modalitate de a mai cumpăra flori este online. Magazinele virtuale funcționeză în continuare și livrează la domiciliu soiuri crescute de producătorii români.

Lalele, narcise, frezii, gerbera, toate sunt culese dimineața și livrate peste zi.

Ca să ajute breasla floriștilor, greu încercată de criza economică, Alina Neacșa a venit cu un mesaj inedit: ”Cumpărați flori de ziua mea și oferiți-le altora”! 

Mâine, pe 1 aprilie, este ziua de naștere a celebrului florist. ”Nu-mi doresc nici un cadou, vreau doar să văd că lumea nu a uitat cât de minunat este să oferi flori sau să ai în casă o vază plină. Zilele trecute, am primit un buchețel de zambile. Ori de câte ori trec pe lângă el, zâmbesc. Cu toții avem nevoie să zâmbim, să uităm de momentele grele prin care trecem”, ne-a transmis Alina Neacșa.

Florile sunt livrate gratuite în București

Un buchet frumos împachetat, cu 25 de fire, costă 60 de lei și poate fi cumpărat de pe site-ul www.floricufitze.com/sustinem-floristii-si-producătorii. Odată cu el primești un pliculeț de hrană pentru ele, dar și un mesaj. Poate fi personalizat sau nu.

Buchetele sunt livrate în aceeași zi dacă comanda s-a făcut până în ora 12.00, alături de hrană și mesaj
Buchetele sunt livrate în aceeași zi dacă comanda s-a făcut până în ora 12.00, alături de hrană și mesaj

Spre exemplu, o femeie a primit zilele acestea de la familia ei un buchet de frezii însoțit de mesajul: ”Fiecare clipă de izolare ne aduce mai aproape de noi înșine. Acum este momentul în care putem să regândim totul. Sperăm că acestă mică bucurie să te ajute să treci cu bine criza. Ochii sunt oglinda sufletului, așa că te rog să privești florile de câte ori un gând greu te apasă. Te iubim, mami și o să trecem cu bine peste această perioadă incertă”!

Livrarea în București este gratuită, iar în Ilfov costă 15 lei. În alte zone ale țării livrarea nu este posibilă.

Campania are loc sub sloganul #sustinfloristiiromani.

Zilele trecute, floriștii le-au făcut o bucurie oamenilor care stau în casă și le-au oferit la ușă câte 20 de gerbera. În total, au fost împărțite gratuit 40.000 de fire gerbera, provenite de la o fermă din Giurgiu.

Bucuroși, unii dintre ei au postat pe Facebook și au mulțumit pentru gestul făcut de floriști.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net