Metrorex va fi preluat de primăria Capitalei

Ultima actualizare:

    Reprezentanţii salariaţiilor Metrorex cer majorarea fondului de salarii cu 3,7%
Reprezentanţii salariaţiilor Metrorex cer majorarea fondului de salarii cu 3,7%

Compania Metrorex va fi preluată de Primăria Capitalei de la ministerul Transporturilor, iar în parcul Lia Manoliu va fi construită o Sală Polivalentă.

Deciziile au fost luate într-o şedinţă de guvern la care a participat şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Acesta a declarat că intenţionează să introducă un singur bilet, valabil pentru toate mijloacele de transport în comun. Regia locală de transport funcţionează deja în subordinea Primăriei Generale.

Schimbări vor fi şi în pacrul Lia Manoliu, acolo unde Sorin Oprescu vrea să contruiască o sală Polivalentă, potrivit Mediafax.

Victor Ponta a declarat astăzi că preluarea Metrorex de către primăria Capitalei era necesară, "Ministerul Transporturilor, guvernul - e prea departe de ce se intampla acolo. Primaria este cea care trebuie sa administreze in mod eficient, in mod corect, bugetul si functionarea metroului, pentru ca primarul general si pentru ca, sigur, consilierii generali sunt cei care raspund si pot fi sanctionati de catre alegatorii din Bucuresti, daca aceasta administrare nu este corespunzatoare sau, dimpotriva, pot fi felicitati si votati din nou daca este buna", a afirmat premierul.Metrorex va intra în subordinea primăriei începând cu săptămâna viitoare.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net