Metrorex va monta panouri de protecție după ce un bărbat a ajuns pe șine la stația Păcii

Ultima actualizare:

    Un bărbat a încercat să se sinucidă la metrou
Un bărbat a încercat să se sinucidă la metrou

Metrorex anunță că va instala panouri de protecție în stațiile aglomerate, după incidentul neplăcut întâmplat la stația de metrou Păcii, atunci când un bărbat a fost dus de urgență la spital în stare gravă după ce a ajuns pe șine.

Un bărbat a ajuns de urgență la spital, sâmbătă seară (18 ianuarie), după ce ar fi încercat să se sinucidă, în stația de metrou Păcii. Individul de 40 de ani a fost scos de pe șinele trenului de pompieri, de sub al treilea vagon.

El a suferit plăgi multiple, leziuni craniene și fracturi, după ce mecanicul 

nu a reușit să oprească în timp util. Pompierii au scos victima, care este în viață, de sub al treilea vagon și au transportat-o la Spitalul Universitar.

Din cauza acestor incidente, Metrorex intenționează să instaleze panouri de protecție în stațiile foarte aglomerate, informează Pro TV

Care este starea omului care a ajuns pe șinele metrolui

Medicii au fost nevoiți să-i amputeze o mână și au anunțat că are o fractură de coloana cervicală. Azi-noapte a fost supus unei intervenții chirurgicale de către specialiștii de la Ortopedie și Chirurgie Plastică. O anchetă a poliției urmează să stabilească dacă a fost vorba de un incident premeditat sau nu.

Metrorex vrea să instaleze panouri de protecție

În acest context, Metrorex anunță că nu a renunțat la ideea de a instala panouri de protecție în unele stații de metrou, având în vedere că au tot existat incidente de acest gen. Asemenea panouri există în unele stații de metrou din marile orașe, cum ar fi de pildă Londra, însă nu în toate, pentru că reprezintă o investiție destul de mare. În București, autoritățile vor să comande un studiu pentru aceste panouri care au scopul de a-i împiedica pe pasageri să ajungă pe șine, în situații periculoase.

În ce stații vor fi montate panourile

Studiul de fezabilitate ar trebui să spună dacă se vor pune panourile de protecție de 1.8 metri sau până în tavan. Potrivit unor estimări neoficiale, instalațiile vor costa 10 milioane de euro pe stație. După finalizarea studiului, se vor ști, cu exactitate, atât costurile aferente proiectului, cât și termenul de implementare a acestuia. Deocamdată, doar două stații foarte aglomerate, Unirii și Victoriei, sunt în atenția autorităților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net