Magdalena Șerban, criminala de la metrou, condamnată la închisoare pe viață

Ultima actualizare:

    Magdalena Șerban a fost condamnată la închisoare pe viațăfoto: Adevărul
Magdalena Șerban a fost condamnată la închisoare pe viațăfoto: Adevărul

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou în staţia Dristor 1 şi a încercat să ucidă o altă tânără în acelaşi mod, a fost condamnată vineri, 26 octombrie, de Tribunalul Bucureşti, la închisoare pe viaţă.

Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată în instanță în termen de 10 zile. Judecătorii au hotărât și ca Magdalena Șerban să plătească daune rudelor victimei ucise în decembrie anul trecut, dar și tinerei care a reușit să se salveze, 60.000 de euro în total. 

În 12 decembrie 2017, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă fată pe linia de metrou, în staţia Costin Georgian, însă aceasta a reușit să se salveze.

Criminala de la metrou a dezvăluit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu

Criminala de la metrou a făcut o serie de dezvăluiri privind motivul pentru care i-a curmat viaţa Alinei Ciucu în seara de 12 decembrie 2017.  

„Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”… simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor”, le-ar fi spus Magdalena Șerban psihiatrilor, potrivit Libertatea. 

Magdalena a vorbit şi despre încercarea de a-i curma viaţa Alexandrei, tânăra pe care a împins-o în faţa metroului la staţia Costin Georgian, dar care a reuşit să scape teafără. „Probabil era mai aproape. „Mi-a strigat dacă vreau geanta ei”… „Nu i-am zis nimic când m-am uitat, nu voiam să o împing, atunci aveam inițiativă de disperare şi un moment de panică… nu mai puteam să trec de la o perioadă la alta”, a declarat. Magdalena Șerban.

Magdalena Şerban ar fi suferit o traumă în Spania 

Conform spuselor rudelor, Magdalena Șerban a fost internată într-o cinică de psihiatrie din Madrid , unde a primit tratament pentru o depresie severă cu care fusese diagnosticată . „Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania, iar acolo a păţit ceva groaznic. O traumă, ceva, de atunci s-a îmbolnăvit. A vrut să facă greva foamei ca să moară. N-a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. N-a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu voia să vorbească cu noi. N-a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul. Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri peste tot. Am anunţat poliţia, Salvarea, n-a vrut nimeni s-o ia, ni s-a spus că nu e un pericol“, a relatat mama Magdalenei Șerban. 

Citește și:

Specialiștii spun că ucigașa de la metrou a fost conștientă și a planificat crima

Magdalena Șerban nu recunoaște crima: «A spus că imaginile sunt fabricate»

Înfiorător! Ce mesaj avea scris în palmă ucigașa fetei de la metrou

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net