«Mi-e frică să-mi mai las copilul la şcoală!»

Ultima actualizare:

„Mi-e frică să-l mai las la şcoală. Trăiesc, zi de zi, cu spaima că cei care l-au atacat pe fiul meu în incinta şcolii vor reveni să termine treaba. E terifiant pentru mine ca mamă", ne-a spus Florica Dima.

Femeia a fost ieri cu fiul ei la Institutul de Medicină Legală şi la Spitalul Sf. Pantelimon pentru a fi examinat de medici. Aici a primit o veste bună: loviturile pe care le-a încasat Nico de la cei doi indivizi necunoscuţi nu i-au produs leziuni decât la nivelul pielii şi al muşchilor capului.

Pentru tânărul de 17 ani urmează însă câteva zile de foc. Trebuie să-şi protejeze capul cu mai multe bandaje şi să evite să iasă din casă. Ieri n-a fost la şcoală, însă se gândeşte cu teamă la ziua de luni, când cursurile se reiau.

„Nu doresc nimănui o asemenea experienţă. După părerea mea, doi sunt oamenii care puteau preîntâmpina acest eveniment, însă n-au făcut-o: paznicul, fiindcă n-a fost vigilent, şi directoarea, care nu conduce cum trebuie instituţia", crede femeia.

Liceul "Benjamin Franklin" e păzit de firma BGS. Deşi e o şcoală rău-famată, un singur om asigură securitatea câtorva sute de elevi. Instituţia e dotată cu buton de panică şi camere de supraveghere, atât în exterior, cât şi în interior.

Joi dimineaţă, sistemul de securitate a cedat. Doi indivizi au pătruns în clădire şi l-au lovit în zona capului pe Nicolae Anghel cu un cuţit, cu pumnii şi cu picioarele.

Unul dintre agresori a fost prins, celălalt e căutat în continuare. Scandalul a pornit de la o altercaţie pe care băiatul agresat a avut-o cu o colegă de clasă.

Click! a încercat să obţină un punct de vedere oficial al Primăriei sectorului 3, care plăteşte sute de mii de euro din bani publici pentru serviciile de pază. Nu am primit nici un răspuns.

Firma de pază: «Omul nostru e vinovat»

Reprezentanţii BGS au demarat o anchetă internă pentru a stabili cum şi-a făcut treaba angajatul lor.

„Agentul nostru a dat dovadă de neglijenţă. Atacatorii au intrat în şcoală cu un grup de elevi. Agentul oferea nişte informaţii unor elevi. O profesoară l-a atenţionat că în holul liceului s-a iscat un conflict. Atunci el a alergat după ei şi a reuşit să-i prindă la ieşire. Acolo, însă, a fost ameninţat cu un cuţit. Ancheta e în toi şi, cel mai probabil i se vor reţine bani din salariu", ne-a spus Antoniu Ungureanu, purtătorul de cuvânt al BGS.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net