«Mi l-au legat pe Tomiţă cu aţă, să pară viu»

Ultima actualizare:

    Adrian Suar vrea să-l dea  în judecată pe medicul  care i-a tratat motanul (fotografii: arhiva personală)
Adrian Suar vrea să-l dea în judecată pe medicul care i-a tratat motanul (fotografii: arhiva personală)

Unul dintre cei mai cunoscuţi veterinari din Timişoara este acuzat de malpraxis de o familie căreia i-a murit pisicul în timp ce era "internat" la o clinică din oraş.

Adrian şi Ofelia Suar vor să îl dea în judecată pe medicul veterinar Lucian Fodor pe care îl acuză că se face vinovat de moartea lui Tomiţă, un pisic din rasa europeană tigrat. "Pe 12 martie, pisicul a căzut de la etajul doi şi l-am dus la cabinetul veterinar. După ce i s-a făcut radiografie s-a constatat că are o luxaţie şi trebuie operat. După câteva ore, primim un telefon de la doctorul Fodor în care ni se spune că a operat pisica pentru că i-a descoperit ceva la inimă", a declarat Adrian Suar.

Tomiţă, în vremurile lui bune...

simeon stalpnicul png

Timişoreanul susţine că nu a fost lăsat să vadă pisicul timp de şase zile, dar că a ţinut mereu legătura cu doctorul Fodor. "Şase zile doctorul ne-a ţinut departe de «copilul» nostru. A spus că se află într-un loc special, unde i se face un tratament. Ne minţea zilnic că-l vom lua acasă. În a şasea zi, ne-am dus peste el", a mai spus Adrian Suar, care a găsit pisicul mort.

Proprietarii lui Tomiţă sunt convinşi că acesta era deja mort când medicul susţinea că se află sub tratament. "L-am rugat să facă o poză când încă era viu. După ce ne-am uitat mai bine am văzut că pisicul este legat cu o sfoară şi că de fapt era deja mort", a mai spus Suar.

...şi mort, dar legat cu aţă, după cum susţin stăpânii

simeon stalpnicul png

Medicul Lucian Fodor, care s-a ocupat de câinii unor personalităţi precum Gică Hagi sau Raed Arafat, susţine că nu a interzis niciodată proprietarilor să vadă pisicul. El spune că starea pisicului era gravă şi avea nevoie de tratament sub supraveghere. "Nu le-am dat speranţe că va trăi, le-am spus că nu este bine. În după amiaza zilei de 18 martie, Tomiţă nu mai avea puls, iar doctorii au început operaţiunile de resuscitare, chiar în faţa stăpânilor. I s-au făcut şi şocuri electrice, însă la ora 17.30 a fost declarat mort", a spus Fodor.

Incredibilul caz va ajunge în instanţă. Suar îl va da pe doctor în judecată pentru malpraxis, iar medicul va face la fel pentru ameninţări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net