Microbuz românesc, accident grav în Ungaria. Trei morți, cinci persoane în stare critică

Ultima actualizare:

    Trei persoane și-au pierdut viața pe loc Foto: Mediafax
Trei persoane și-au pierdut viața pe loc Foto: Mediafax

Un microbuz românesc a fost implicat, sâmbătă noapte, 25 noiembrie, într-un accident în Ungaria, în zona localităţi Szolnok, din Ungaria. Trei români au murit, iar alţi cinci au fost răniţi.

Din primele informaţii se pare că autovehiculul a intrat în coliziune cu un autocar înmatriculat în Ungaria, iar trei persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite. Accidentul a avut loc la aproape 150 de kilometri de granița cu România, potrivit strileprotv.ro. Autovehiculul s-a ciocnit frontal cu un autocar înmatriculat în Ungaria, iar în urma impactului trei persoane și-au pierdut viața pe loc. Mai multe persoane au fost grav rănite și au fost transporate de urgență la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. 

”Accidentul a fost soldat cu decesul a 3 cetăţeni români şi rănirea altor 5. Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la identitatea victimelor şi starea de sănătate a persoanelor rănite”, a transmis MAE.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net