Mihai Bălăşescu, ucis de fostul socru pentru o maşină?

Ultima actualizare:

    Fostul secretal adjunct al PNL ar fi fost în conflict cu rudele ultimei soţii, după procesul de partaj
Fostul secretal adjunct al PNL ar fi fost în conflict cu rudele ultimei soţii, după procesul de partaj

Fostul secretar adjunct al PNL, Mihai Bălăşescu, găsit mort vineri seara (4 septembrie) în locuinţa fostului său socru, a fost atras acolo într-o capcană. Potrivit unor surse judiciare, tatăl ultimei sale soţii şi-a premeditat crima, el lăsând un bilet în care anunţa că îl va omorî pe Bălăşescu şi că după aceea “nu va mai fi de găsit”.

Trupul neînsufleţit al politicianului a fost găsit chiar de fosta sa soţie. Tatăl ei, dispărut de la domiciliu, este principalul suspect în această crimă şi este căutat acum de poliţişti. 

Povestea din spatele acestei tragedii este una incredibilă. Mihai Bălăşescu a fost căsătorit de patru ori. Ultima căsnicie, cu Ana Maria Burchel, a durat doar trei luni, urmând un greu proces de partaj. Avocata care l-a reprezentat la divorţ pe Mihail Bălăşescu susţine că fostul secretar adjunct al PNL depusese mai multe plângeri la Poliţie împotriva fostei sale soţii şi a rudelor acesteia, care l-ar fi urmărit. 

Scandalul a pornit după ce Bălăşescu a primit în urma partajului o maşină Ford Fiesta, în valoare de 11.000 de lei, care era folosită de fostul socru al politicianului, precizează Mediafax. “Din 21 iulie, de la pronunţarea partajului de către Judecătoria Sectorului 5, era urmărit. Doamna Burchel i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă şi a fost internat în spital. Sora dumneaei şi iubitul acesteia l-au urmărit. Am depus plângeri la Secţia 1 Poliţie, atât pe numele fostei soţii, cât şi pe numele surorii acesteia şi al iubitului ei. Domnul Bălăşescu trebuia să vină la cabinet pentru a completa plângerile, dar nu m-a mai sunat”, a declarat pentru Mediafax Lidia Cernătescu, avocata fostului PNL-ist. Aceasta a mai spus că luni, 31 august, Bălăşescu a sunat-o să-i spună că fostul socru l-a chemat pentru a-i da maşina, iar ea l-a avertizat să nu se ducă.

Click! spune

Mihai Bălăşescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada în care Crin Antonescu a fost preşedintele partidului. El a fost însurat de patru ori, ultima căsnicie, cu Ana Maria, durând doar câteva luni (în 2012). Femeia l-a acuzat de violenţe fizice, însă politicianul a negat totul.

Mihai Bălăşescu a fost un lider de seamă în PNL
Mihai Bălăşescu a fost un lider de seamă în PNL
image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net