Mihai Fifor și Răzvan Cuc vor fi audiați la DNA Timișoara în dosarul șpăgilor de la PSD Arad. Cei doi foști miniștri au calitatea de martori. Procurorii vor să lămurească aspecte din interceptările făcute în dosar.


Cei doi au fost citaţi deoarece în stenogramele din acest dosar apar şi numele lor. În interceptări mai apar și alți politicieni PSD, inclusiv fostul premier al României, Viorica Dăncilă.Opt persoane care au fost reținute inițial în acest caz, cei mai mulți fiind angajați și sefi în cadrul DRDP Timișoara, sunt cercetate sub control judiciar. 

Mihai Fifor a declarat că are calitatea de martor în dosarul șpăgilor de la Arad. 

DNA a anunţat oficial, marţi, infracţiunile de care sunt acuzaţi cei vizaţi în dosarul de corupţie de la DRDP Timişoara, dar şi modul cum se desfăşura activitatea infracţională. Infracţiunile se derulau sub protecţia conducerii instituţiei, contra unor sume lunare de bani, iar angajările se făceau pe linie de partid, tot în schimbul banilor. ”Şefii din cadrul D.R.D.P Timişoara sau în alte instituţii locale sau regionale, susţinute de partid în acele funcţii, ar fi avut obligaţia de a plăti o taxă lunară la casieria organizaţiei judeţene de partid, cuantumul taxei raportându-se la funcţia deţinută”, au precizat procurorii.

 
 
Loading...