Mihai Gâdea și Antena 3 au pierdut procesul cu Gabriel Liiceanu. Suma pe care o vor plăti filosofului

Ultima actualizare:

    Mihai Gâdea și Antena 3 au pierdut procesul cu Gabriel Liiceanu Sursă foto: Captură video
Mihai Gâdea și Antena 3 au pierdut procesul cu Gabriel Liiceanu Sursă foto: Captură video

Antena 3 şi realizatorul Mihai Gâdea au pierdut în primă instanţă procesul deschis împotriva lor de către filosoful Gabriel Liiceanu, pentru prejudicii de imagine pe care acesta din urmă le-a suferit în emisiunile prezentate de Mihai Gâdea.

Antena 3 și Mihai Gâdea vor fi nevoiți să îi plătească despăgubiri filosoful Gabriel Liiceanu. Instanţa a hotărât că Mihai Gâdea şi Antena 3 trebuie să îi plătească daune de 1.000 de euro lui Gabriel Liiceanu, ca despăgubiri în urma afirmațiilor pe care realizatorul le-a făcut în cadrul emisiunii realizate la postul TV amintit. 

„ Admite în parte acţiunea. Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamant a sumei de 1.000 de euro daune morale. Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamant a sumei de 1000 lei cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare, apel care se va depune sub sancţiunea nulităţii la tribunal. Pronunţată prin grija grefei”, se arată în minuta instanţei, informează Adevărul. 

Filosoful a fost criticat şi ridiculizat la Antena 3 pentru felul în care a răspuns într-un interviu la întrebarea dacă crede că Laura Codruţa Kovesi (pe atunci şefă a DNA) ar fi un bun preşedinte al României. Iată răspunsul care a fost apoi criticat în cadrul emisiunii prezentate de Mihai Gâdea: 

„Din plin. Deci v-am răspuns, intrând în scenariul întrebării dvs simple şi provocatoare. Da. M-am gândit cum ar arăta România cu un asemenea om care prin comportamentul ei devine aproape o abstracţie de slujire. Este slujirea. Totdeauna am visat ca oamenii care ne reprezintă, aleşi de noi şi care sunt chemaţi să ne slujească, sunt slujitorii nostri, am obosit să spun asta, cum ar fi să apară un om care să fie slujirea pură. Eu nu cred că vrea ceva pentru ea. Este un om format în sosul justiţiei, care spune: legea, legea, legea”, a răspuns, la acea vreme, Gabriel Liiceanu 

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net