Mihai Șora, pe lista celor mai influente persoane din Europa

Ultima actualizare:

    Mihai Șora a dovedit că vârsta nu este un impediment în luarea unor decizii curajoase
Mihai Șora a dovedit că vârsta nu este un impediment în luarea unor decizii curajoase

Filosoful Mihai Șora, în vârstă de 102 ani, a fost ales unul dintre cei mai influenți oameni din Europa în topul Politico 28 -Promoția 2019-, o listă a persoanelor de acțiune, a protestatarilor și a visătorilor care vor transforma fața bătrânului continent în anul ce vine.

Mihai Șora este numărul 9 în lista persoanelor publice anti-sistem. Despre acesta, Politico a scris că a devenit imaginea publică a protestelor antiguvernamentale, o prezenţă obişnuită la demonstraţiile de stradă din România şi un critic al legilor care afectează lupta anticorupţie.

Ediția europeană POLITICO, produsul unei colaborări între POLITICO și Alex Springer, a dezvăluit lista POLITICO 28 Promoția 2019 - o listă a persoanelor de acțiune, a protestatarilor și a visătorilor care vor transforma fața Europei în anul următor. Printre aceștia se mai află Matteo Salvini, ministrul de Interne al Italiei, premierul spaniol Pedro Sanchez, bulgarul Ivan Krastev, președinte al Centrului pentru Strategii Liberale din Sofia sau laburistul britanic Jeremy Corbyn.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net