Filosoful Mihai Șora, în vârstă de 102 ani, a fost ales unul dintre cei mai influenți oameni din Europa în topul Politico 28 -Promoția 2019-, o listă a persoanelor de acțiune, a protestatarilor și a visătorilor care vor transforma fața bătrânului continent în anul ce vine.


Mihai Șora este numărul 9 în lista persoanelor publice anti-sistem. Despre acesta, Politico a scris că a devenit imaginea publică a protestelor antiguvernamentale, o prezenţă obişnuită la demonstraţiile de stradă din România şi un critic al legilor care afectează lupta anticorupţie.

Ediția europeană POLITICO, produsul unei colaborări între POLITICO și Alex Springer, a dezvăluit lista POLITICO 28 Promoția 2019 - o listă a persoanelor de acțiune, a protestatarilor și a visătorilor care vor transforma fața Europei în anul următor. Printre aceștia se mai află Matteo Salvini, ministrul de Interne al Italiei, premierul spaniol Pedro Sanchez, bulgarul Ivan Krastev, președinte al Centrului pentru Strategii Liberale din Sofia sau laburistul britanic Jeremy Corbyn.

loading...
Loading...