Mihai Tudose a demisionat din partidul condus de Victor Ponta. Care a fost mărul discordiei

Ultima actualizare:

    Mihai Tudose, în prezent europarlamentar Pro România, și-a dat demisia din partidfoto: arhiva Click!
Mihai Tudose, în prezent europarlamentar Pro România, și-a dat demisia din partidfoto: arhiva Click!

Mihai Tudose a demisionat din Pro România, formațiune condusă de Victor Ponta. Fostul premier din partea PSD a publicat pe pagina personală de Facebook cererea de demisie depusă la filiala Brăila a partidului.

Tudose şi-a postat pe Facebook cererea de demisie, cu mesajul ”Doar atât. Deocamdată...”. În cerere, el a solicitat filialei să ia act de demisia sa din calitatea de membru al Pro România.

”Motivele acestui act, şi anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale, fiind de notorietate, nu le mai detaliez”, a scris Tudose în cererea de demisie.

Războiul dintre Mihai Tudose și Vitor Ponta a început la învestirea Guvernului Orban

Învestirea Guvernului Orban a produs efecte nebănuite în partidul condus de fostul premier Victor Ponta. Pentru că au votat noul guvern, împotriva recomandării venite ”de sus”, câțiva membri Pro România au fost amenințați cu excluderea din partid. Printre aceștia din urmă s-a aflat și Mihai Tudose, care a reacționat vehement pe Facebook.

Mihai Tudose, el însuși fost premier din partea PSD, înaintea Vioricăi Dăncilă, a fost convins pe ultima sută de metri să voteze Guvernul Orban în Parlament. Votul său a fost printre cele câteva care au înclinat decisiv balanța, în condițiile în care PSD și Pro România au decis să boicoteze votul și exista riscul să nu se întrunească cvorum-ul în ședința dedicată învestirii.

Decizia lui Tudose l-a scos din minți pe președintele partidului, care l-a numit pe fostul premier ”trădător” și l-a trimis la liberali. Războiul declarațiilor s-a purtat pe Facebook, în văzul tuturor.

După ce Victor Ponta și-a început atacul încă înainte de votul din Parlament, Tudose i-a transmis acestuia că folosește aceleași metode ca fostul lider PSD Liviu Dragnea, aflat în prezent după gratii.

Citește și:

Mihai Tudose: «Mi-am revenit în sunete de Salvare»

Cine este noul premier al României? Mihai Tudose, as la șah cu doctoratul scris pe plajă

image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net