Mihai Tudose, despre explicațiile ministrului Lucian Bode privind accidentul: ”Se face inventarul la proști sau ce?”

Ultima actualizare:

    Mihai Tudose spune că ministrul Lucian Bode își bate joc de noi când afirmă că șoferul SPP a condus de capul lui
Mihai Tudose spune că ministrul Lucian Bode își bate joc de noi când afirmă că șoferul SPP a condus de capul lui

Fostul premier PSD Mihai Tudose a avut o reacție dură în ceea ce privește explicațiile pe care ministrul Transporturilor, Lucian Bode, le-a dat la cinci zile după evenimentul rutier în care a fost implicat. ”Se face inventarul la proști sau ce? Ăla gonea ca la raliu și ministrul dormea”, a spus intrigat politicianul.

Mihai Tudose ironizează explicaţiile oferite de ministrul liberal al Transporturilor Lucian Bode în legătură cu accidentul în care a fost implicată maşina în care se afla, pe care le consideră halucinante.

Conform acestuia, demnitarul spune la ce oră şi unde vrea să ajungă, la fel cum, tot demnitarul, spune dacă nu vrea să fie dus ”ca un sac de cartofi”, fără a exista varianta ca acesta să spună că nu se grăbeşte , iar şoferul să vrea să-i ofere ”senzaţii tari”.

„Se face inventarul la proşti sau ce? Deci, ăla gonea ca la raliu, depăşea coloane de maşini pe linia continuă şi ministrul dormea pe bancheta din spate, în loc să se simtă ca-n parcul de distracţii? Demnitarul spune la ce oră şi unde vrea să ajungă, la fel cum, tot demnitarul, spune dacă nu vrea să fie dus ca pe un sac de cartofi. Nu există ca tu să spui că nu te grăbeşti şi şoferul să vrea să îţi ofere senzaţii tari! Nu poţi să ne explici cum tu habar nu aveai ce făcea şoferul! Oricum, este ameţitor cât de bine ştia doamna Turcan ce făcea ministrul pe bancheta din spate… Tulburător! Şoferul e vinovat, în cazul oricărui accident, că doar nu o fi pasagerul de pe bancheta din spate, dar nu ne jigni inteligenţa. Vii şi ne spui că tu ai fi vrut să nu te ducă exact ca la raliu, dar dormeai confortabil pe banchetă – căci, nu e aşa, se doarme extraordinar, şi n-ai avut timp să mai zici şi tu ceva. Ajungem în logica în care mai au de zis că polonezii din maşina lovită sunt membri ai Internaţionalei Socialiste. Dacă erau români, cel mai probabil, erau PSD-işti. Explicaţii halucinante!”, a declarat Tudose pentru debraila.ro.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a spus că se odihnea pe bancheta din spate

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, vineri, 4 septembrie, referitor la accidentul în care a fost implicat, în judeţul Argeş, că regretă "nespus" acest "incident".

El a menţionat că, înainte de momentul accidentului, se afla pe bancheta din spate a autoturismului şi se odihnea, întrucât călătorea de câteva ore.

Bode a spus că şoferul SPP este singurul responsabil de traseul pe care îl urmează şi de ajungerea la destinaţie în siguranţă. ”Demnitarul nu are dreptul să-i spună şoferului să meargă mai tare sau mai încet”, a susţinut Bode, precizând că, până la acel accident, şoferii SPP au condus impecabil.

Alți politicieni spun că șoferii SPP sunt militari care nu încalcă regulile dacă nu li se cere

Liderul Plus Bucureşti, fostul ministrul al Sănătăţii Vlad Voiculescu, afirmă că ministrul Lucian Bode minte în legătură cu accidentul în care a fost implicat recent, întrucât ”niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului”.

Voiculescu afirmă că angajatul SPP este un profesionist, militar, care nu încalcă regulile decât la solicitarea deminitarului şi nu foloseşte lumina albastră decât cu acceptul acestuia.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, a comentat sâmbătă accidentul în care a fost implicată maşina în care se afla ministrul Transporturilor Lucian Bode, contrazicându-l pe acesta şi susţinând că demnitarul care se află într-un autoturism cu şofer de la Serviciul de Protecţie şi Pază are posibilitatea de a-i cere să nu se grăbească şi „să nu încalce legea”.

Premierul Ludovic Orban nu vrea să-l demită pe ministrul Lucian Bode

Premierul Ludovic Orban afirmă că nu ia în calcul schimbarea ministrului Transporturilor, Lucian Bode, spunând că acesta nu are nici un fel de răspundere în cazul accidentului în care a fost implicată maşina sa.

”Nu a fost la volan, nu a impus în nici un fel ritmul de deplasare, nici nu poate legal să impună ritmul de deplasare (...) nu cred că acuma, pe un accident care într-adevăr a avut loc se poate lua o decizie legată de mandatul de ministru şi, repet, trebuie judecat după ceea ce face efectiv ca ministru”, consideră Orban.

Ministerul Transporturilor a anunţat, luni seară, pe 1 septembrie, a doua zi după eveniment, că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Bode se afla într-o maşină oficială, condusă de şoferul său, de la SPP

Imaginile care l-au dat de gol pe Lucian Bode, filmate de un motociclist

Unul dintre cei depăşiţi în trafic, un motociclist, a filmat cum, în repetate rânduri, Touareg-ul în care se afla ministrul Lucian Bode depăşeşte, pe linie continuă, şi circulă mult pe contrasens, depăşind chiar o coloană întreagă de autoturisme.

Imaginile filmate de motociclist arată cum mașina SPP depășea pe linie continuă
Imaginile filmate de motociclist arată cum mașina SPP depășea pe linie continuă

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, joi seară, că ”s-a exagerat destul de mult” în legătură cu accidentul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, având în vedere că acesta era pe bancheta din spate a maşinii SPP şi că dormea, nefiind, astfel, cu nimic vinovat de producerea evenimentulu rutier.

Turcan a apreciat că ”este o cale destul de lungă”, de la ce s-a întâmplat până la a cere demisii.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/ce-facea-ministrul-transporturilor-lucian-bode-inainte-de-accidentul-cu-masina-spp

https://www.click.ro/news/national/video-lucian-bode-ministrul-transporturilor-implicat-accident-rutier-vezi-aici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net