Mihai Tudose a fost externat după ce a suferit un infarct și i-au fost montate două stenturi

Ultima actualizare:

    Fostul premier Mihai Tudose a făcut infarct și a fost dus de urgență la Institutul C.C. Iliescufoto: arhiva Click!
Fostul premier Mihai Tudose a făcut infarct și a fost dus de urgență la Institutul C.C. Iliescufoto: arhiva Click!

Fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a fost externat luni, 1 aprilie, de la Institutul de Boli cardiovasculare "C.C. Iliescu" din Bucureşti. Tudose a fost internat în urmă cu o săptămână de urgență, după ce a suferit un infarct într-un restaurant din Capitală.

Informaţia a fost confirmată pentru Mediafax de către fostul premier. În 26 martie, Mihai Tudose a fost dus de urgență la spital după ce i s-a făcut rău la un eveniment organizat de Pro România.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spunea că fostul premier a suferit un infarct miocardic extins și i-au fost puse două stenturi de către medicii de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu".

Mihai Tudose, infarct la lansarea candidaturii din partea Pro România

Mihai Tudose se afla într-un restaurant din București când a început să se simtă rău. Fostul premier avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condițiile în care partidul urma să-și prezinte lista pentru alegerile europarlamentare 2019. Înaintea evenimentului de lansare, lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112.

Fotoreporterii Click! se aflau în acele momente la fața locului și au surprins agitația de la restaurantul aflat în preajma Parcului Herăstrău.

"S-a creat ceva agitaţie în jurul acestui eveniment. Intrarea în Herăstrău a fost blocată de două maşini SMURD, o ambulanţă pe care scria cu litere de-o schioapă  «echipaj intervenţie» şi o maşină de poliţie. Ulterior, au venit câţiva poliţişti pe jos. Totul s-a desfăşurat în restaurant în cea mai mare discreţie. Angajaţii localului au tras perdelele cât timp medicii l-au resuscitat pe politician. A durat în jur de 20-30 de minute până când a fost scos din local. Atmosfera a început să se precipite când cei de la SMURD au intrat cu două tărgi şi l-au scos pe una dintre ele pe Mihai Tudose", a povestit un martor pentru Click! 

Deputatul Mihai Tudose (52 de ani) a fost premier în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. În ianuarie 2019, a demisionat din PSD și s-a înscris în Pro România, partid din partea căruia va candida la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Citește și:

Uite de ce a făcut infarct Mihai Tudose! Inima i s-a oprit de câteva ori

Primele declarații ale lui Mihai Tudose după ce a ieșit din operație. Își reia activitatea în două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net