Mihai Tudose, mesaje dure pentru miniștrii din Cabinetul său

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Premierul Mihai Tudose și-a intrat în pâine. După ce a făcut turul ministerelor, șeful Executivului a avut mesaje tranșante pentru miniștri din Cabinetul său, în ședința de Guvern de joi, 6 iulie.

Pare că premierul Mihai Tudose vrea să închidă cât mai repede toate subiectele în dezbatere publică. La ședința de Guvern de joi, 6 iulie, locatarul de la Piața Victoriei a fost scurt și la obiect. De pildă, a cerut ministrului de finanțe, Ionuț Mișa, 400 de milioane de euro pentru dotarea SMURD.

”Totalul ar fi de 400 de milioane de euro. Dar pentru etapa I, domnule ministru de finanțe, la rectificare vreau banii ăștia. Nu e cu da sau nu. Da?”, a spus Mihai Tudose.

”La Educație, domnule ministru Pop, credeți că este vreo șansă să fie primul Guvern, în ultimii 10 ani sau câți or fi, care să mai aibă pe 15 septembrie vreun scandal al manualelor?”, a continuat Mihai Tudose.

Liviu Pop a dat asigurări că nu vor fi probleme. ”Domnule prim-ministru, este prioritate zero al mandatului meu. Avem licitația în desfășurare. Exact astăzi se încarcă pe platforma SEAP cele 119 proiecte școlare pentru clasa a V-a. În rest, toți copiii au retipărirea rezolvată. Avem bani, inclusiv pentru formarea dascălilor pentru noile manuale școlare.”

Premierul Mihai Tudose a fost interesat dacă este posibil să existe în România o fabrică de vaccinuri ”ale noastre, dacă se poate” și i-a cerut ministrului sănătăţii, Florian Bodog, să prezinte un plan pentru ca Institutul Cantacuzino să devină funcţional.

Nici ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, nu a scăpat fără o înțepătură. ”Vreau să-l felicit pe domnul ministru Cuc. S-a apucat de treabă foarte intens. Am fost ieri împreună cu dl vicepremier Ciolacu la Ministerul Transporturilor. A delocat foarte repede 9 miliarde de lei. Felicitări! Dar nu a fost un efort de o zi. Vreau să rămâneți turați așa. Dacă trebuie în fiecare zi să venim noi peste dvs este în regulă”, a spus Mihai Tudose.

Oricine poate urmări ședințele de Guvern, sunt în direct pe Internet.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net