Avocatul Mihail Vlasov, fost președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, tatăl celebrelor Ingrid și Vanda Vlasov, este infectat cu coronavirus și se află internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași. Soția sa, Viviana Vlasov, a murit acum trei zile, bolnavă tot de Covid.


Avocatul Mihail Vlasov are coronavirus. Suferă de o formă medie a bolii

Potrivit Ziarului de Iași, avocatul Mihail Vlasov, fostul președinte al Camarei de Comerț a Românei și tatăl celebrelor Ingrid și Vanda Vlasov, a fost depistat pozitiv la testul anti-Covid și se află internat în spital, starea sa de sănătate fiind una stabilă. Medicii de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași au declarat că Mihail Vlasov suferă de o formă medie a bolii.

Soția lui Mihail Vlasov a murit de Covid acum trei zile

Soția sa, însă, Viviana Vlasov, nu a avut nici o șansă în fața bolii și a murit pe 22 august. Ea avea 72 de ani și era de profesie medic. Femeia și-a dat ultima suflare la spitalul Sfânta Parascheva din Iași Ea fusese internată în urmă cu aproximativ 10 zile. Din păcate, starea i s-a agravat brusc și, deși a fost transferată imediat la Terapie Intensivă, eforturile medicilor au fost zadarnice.

Cine este Mihail Vlasov

Mihail Vlasov este tatăl celebrelor Ingrid și Vanda Vlasov, om politic și de afaceri, un personaj controversat, care a fost implicat în multe scandaluri de corupție, scandaluri legate de Camera de Comerț și Industrie a României, de relația sa cu Mona Pivniceru, de pasiunea sa pentru cazinouri și jocuri de noroc, dar și de legăturile sale cu clanuri de interlopi precum "Duduianu" sau "Caran".

A fost condamnat pentru mită pe vremea comuniștilor

Mihail Vlasov s-a născut în 1943 la Tighina, în Republica Moldova, și a absolvit Facultatea de Drept din Iași în 1974. Înainte de Revoluție, a fost judecător și avocat, dar a suferit o condamnare la șase luni de închisoare, înainte de 1989, pentru luare de mită. În CV-ul publicat pe site-ul Camerei de Comerț, se precizează: "Arestat de statul comunist și lipsit de libertate 2 ani, achitat în 1990 ca nevinovat", potrivit Hotnews.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: