Mii de turiști pe promenada de la Mamaia! Oamenii au încins o horă, fără să mai țină cont de distanțarea socială VIDEO

Ultima actualizare:

    Turiștii par să fi uitat de pandemieFoto: captură video
Turiștii par să fi uitat de pandemieFoto: captură video

În timp ce numărul cazurilor noi de Covid-19 crește alarmant, turiștii de pe Litoral nu par să mai ia în serios pandemia. Pe promenada de la Mamaia a fost aglomerație ca în vremurile bune, deși pericolul e departe de a fi trecut. Zeci de oameni au fost filmați dansând în horă și nerespectând regulile de distanțare socială.

Zeci de turiști au încins o horă în fața unei terase din Mamaia, sâmbătă (20 iunie). Nimeni nu purta mască de protecție sau mănuși. Oamenii au format un cerc și s-au distrat pe muzica săltăreașă, asta în timp ce în România numărul cazurilor noi de infectare cu noul coronavirus depășește zilnic 300 de bolnavi. Specialiștii se tem că vom vedea în curând un al doilea val la noi în țară.

Focar de Covid-19 în județul Constanța

În zona promenadei, acolo unde s-au plimbat mii de turiști în acest weekend, nu au fost văzute forțele de ordine. Asta în condițiile în care în județul Constanța este din nou alertă COVID. Primăria și-a suspendat programul cu publicul după ce depistarea unui focar în instituție, relatează realitatea.net. De la izbucnirea pandemiei de coronavirus, în Constanța au fost confirmate 352 de cazuri de îmbolnăvire.

Tot sâmbătă, în Vama Veche a fost închisă o terasă după ce o angajată a fost confirmată cu Covid-19.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net