Mike Tyson, interzis la Senat

Ultima actualizare:

    La Senat,  boxerul nu  a fost primit  în sala de  plen, dar nu  s-a supărat
La Senat, boxerul nu a fost primit în sala de plen, dar nu s-a supărat

Aeroportul Henri Coandă a fost paralizat miercuri (5 octombrie) în jurul prânzului de vizita unui mare nume din sport: Mike Tyson. Legenda americană la categoria grea a devenit imaginea unei băuturi energizante din Polonia, iar aceasta va fi promovată şi în ţara noastră.

Până la evenimentul oficial de azi, americanul a avut însă program de voie, iar alegerea sa a fost inedită. De pe Otopeni, fostul boxer a mers direct la Casa Poporului cu intenţia de a vizita Senatul, dar lucrările plenului tocmai se încheiaseră. Oricum, preşedintele Călin Popescu Tăriceanu a spus că nu l-ar fi primit: „Nu mi se pare că este o propunere care să fie onorantă pentru instituţia Parlamentului. Pe lângă activitatea lui sportivă, Mike Tyson s-a distins în viaţa particulară cu o serie întreagă de probleme care l-au dus în final chiar la închisoare”. Dar Tyson n-a fost supărat. 

simeon stalpnicul png

„Politica este neplăcută, nu contează decât învingătorul”, le-a declarat americanul ziariştilor. El s-a întreţinut apoi cu Ilie Năstase, fostul mare tenismen, în acest moment senator. Măsurile de securitate luate pentru protejarea americanului au fost extraordinare, Valentin Bordianu, unul dintre bodyguarzii lui, fiind chiar luptător în Superkombat.

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net