Miliardarul Truică ţine ilegal paşapoartele copiilor!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Remus Truică se crede în continuare mai presus de lege! Deşi a fost găsit vinovat în procesul de răpire internaţională şi acuzat că a ţinut la el gemenele în mod ilegal, miliardarul refuză în continuare să-i dea soţiei paşapoartele şi alte acte ale fetiţelor. Se pare că azi executorul judecătoresc va merge la reşedinţa de la Snagov pentru a rezolva situaţia.

L-a învins pe Remus Truică în toate procesele în care el a încercat să dovedească faptul că e îndreptăţit să aibă custodia fetiţelor în vârstă de aproape opt ani.

Cu toate acestea, Irina Truică are în continuare probleme uriaşe cu soţul său.

În iunie, Curtea de Apel Bucureşti a decis că omul de afaceri este vinovat de răpire internaţională, respingându-i ca nefondat recursul.

Decizia este definitivă şi irevocabilă, iar Remus Truică este obligat să înapoieze documentele fetelor.

Septembrie 2011. Irina Truică, alături de poliţişti şi executori judecătoreşti, într-una din încercările de a-şi lua copiii înapoi

simeon stalpnicul png

Culmea, deşi gemenele se află la mama lor din decembrie anul trecut, Irina Truică nu poate merge cu ele în insula Saint Martin din Caraibe, acolo unde are reşedinţa, întrucât miliardarul se încăpăţânează să ţină la el paşapoartele fetiţelor.

Apropiaţii familiei ne-au dezvăluit că Irina este extrem de afectată de acest lucru, mai ales că fetele au pierdut începerea noului an şcolar, care s-a deschis acolo la 13 august.

„Este pentru a doua oară când pierd cursuri din cauza tatălui lor. Anul trecut, a fost aceeaşi situaţie, pentru că Remus a plecat cu ele în România fără ştirea mamei lor", susţin surse bine informate.

Conform acestora, situaţia s-ar putea rezolva astăzi, când executorul judecătoresc ar putea merge de urgenţă la reşedinţa de la Snagov a miliardarului, pentru a rezolva situaţia cu actele fetelor, care trebuie să ajungă la mamă.

„Truică a pierdut procesul de răpire internaţională, a pierdut şi recursul, i s-au trimis mai multe notificări să dea actele respective, însă el nu acceptă în ruptul capului.

Singura variantă rămasă este această procedură cu executorii", au adăugat aceleaşi surse. Remus Truică nu este „străin" de vizitele executorilor judecătoreşti sau ale poliţiei.

În cele peste şase luni de proces cu soţia pentru custodia fetiţelor, au existat mai multe episoade în care Irina Truică a încercat, în baza deciziilor judecătoreşti, să-şi ia copiii acasă, însă s-a lovit de refuzul miliardarului.

Deşi susţine sus şi tare pe la cine doreşte să-l asculte că este foarte preocupat de soarta fetelor şi că nu vrea ca acestea să trăiască şi să înveţe în străinătate, Truică se dovedeşte un mare fan al „experienţelor" de peste hotare.

Renumit pentru chefurile din Caraibe, el a „recidivat" la începutul lui august, la St. Tropez, unde a cântat şi a dansat pe mese cu tricolorul la gât, semn clar că e mare patriot!

Irina şi-a luat fetele după şase luni de chin!

Tot scandalul a început vara trecută, în Caraibe, când miliardarul şi-a ameninţat soţia cu ranga, chiar în faţa copiilor.

Procesul de divorţ şi de custodie a început la scurt timp în Franţa, însă Truică a ignorat faptul că soţia lui a primit custodia temporară şi a venit cu gemenele în România, refuzând apoi să le mai ducă înapoi.

Irina, alături de fete, mai fericite ca niciodată, surprinse la mare vara asta

simeon stalpnicul png

În România, tot circul a durat mai bine de şase luni, timp în care i-a permis Irinei să-şi vadă fetele doar de câteva ori, şi numai în prezenţa bodyguarzilor şi a bonelor.

Abia în decembrie anul trecut, după şase luni, fetele au ajuns înapoi la mama lor.

Fericite, cele trei au recuperat timpul pierdut iar vara asta au fost răsfăţate cu multe distracţii la mare.

Din păcatele, fetele, care ar fi trebui să înceapă clasa a treia, nu au putut ajunge la şcoală din cauza faptului că tatăl lor a refuzat sistematic să le dea paşapoartele.

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre scandalul dintre soţii Truică

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net