Milionar la loto, sechestrat şi bătut de interlopi

Ultima actualizare:

    Cazacu s-a îmbogăţit  peste noapte în 2008,  când a câştigat marele  premiu la “6/49“
Cazacu s-a îmbogăţit peste noapte în 2008, când a câştigat marele premiu la “6/49“

Putea avea o viaţă liniştită după ce a câştigat, în 2008, aproape 4 milioane de euro la Loto 6 din 49. De atunci însă, o ţine numai în scandaluri. După ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru implicare într-un conflict cu interlopi, acum, ieşeanul Mihai Cazacu se plânge că a fost sechestrat, bătut şi şantajat pentru o datorie inexistentă.

Scandalul a pornit în mai 2013, când Mihai Cazacu ar fi împrumutat de la interlopul ieşean Ioan Hîrtopanu două maşini: un Audi A6 şi o Lada Niva. Totul, fără nici o pretenţie financiară, spune milionarul ieşean. Şase luni mai târziu, interlopul s-a răzgândit. În noiembrie, Hîrtopanu l-ar fi contactat pe afacerist şi i-a spus că maşinile nu au fost închiriate gratuit. I-a cerut 12.770 de euro, contravaloarea unui serviciu de „rent a car", calculat la 20 de euro pe zi.

Hîrtopanu i-ar fi făcut o reducere de 770 de euro spunându-i milionarului de la Loto că îi datorează doar 12.000 de euro. Cazacu spune însă că în momentul în care a împrumutat cele două maşini nu ar fi fost încheiat vreun contract de închiriere şi nu s-ar fi pus în discuţie faptul că va trebui să plătească o sumă de bani în schimb. La scurt timp, Hîrtopanu împreună cu un amic l-au obligat pe Cazacu să semneze trei bilete la ordin în alb.

Apoi, el i-a înapoiat lui Hîrtopanu cele două maşini, însă acesta a continuat să îi ceară cei 12.000 de euro. Pe 29 noiembrie, Cazacu povesteşte că a fost obligat să meargă la un grătar organizat de o cunoştinţă de-a lui Hîrtopanu. Acolo, ar fi fost lovit cu pumnul în gură şi cu picioarele în zona coastelor. Ulterior, Cazacu a ajuns la spital, având trei coaste rupte. „Din acea zi, mă sună de nenumărate ori pe zi, dar eu refuz să îi mai răspund pentru că îmi e frică. Mai mult, Hîrtopanu l-a sunat pe un amic de-al meu ameninţându-mă indirect pe mine, pe soţia mea, pe copil şi pe prietenii mei", a mai spus Cazacu. El a trimis o plângere la Parchet împotriva lui Ioan Hîrtopanu şi a doi amici de-ai săi în care îi acuză de şantaj, lipsire de libertate, vătămare corporală şi ameninţare.

Un Audi A6 şi o Lada Niva sunt autoturismele pe care milionarul le-ar fi închiriat

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Scandalurile s-au ţinut lanţ

Mihai Cazacu a câştigat în anul 2008, la Loto 6/49, marele premiu de 3,8 milioane de euro. Bărbatul din localitatea Târgu Frumos, judeţul Iaşi, ar fi cheltuit însă mare parte din aceşti bani, au povestit apropiaţi de-ai săi.

MARTIE 2013. Mihai Cazacu a fost prins beat la volan. Poliţiştii l-au oprit în trafic pe bărbatul care abia se mai putea ţine pe picioare când a coborât din maşină. Milionarul s-a enervat când a auzit că trebuie să meargă la spital pentru efectuarea analizelor. Circul a continuat, iar după mai multe insistenţe, bărbatul care a refuzat să sufle în etilotest a acceptat să dea probe de sânge. Analizele au arătat că acesta avea o alcoolemie de 2,65 mg/l alcool pur în sânge. 

OCTOMBRIE 2013. Milionarul Mihai Cazacu a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare, după ce a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. El fusese implicat, în luna august 2008, într-o bătaie ca-n Vestul Sălbatic cu nişte interlopi de renume din Iaşi.

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net