Milionarii Europei au venit la Balc, pentru vânătoarea de mistreţi

Ultima actualizare:

    A început vânătoarea anuală de mistreţi de la Balcfoto: adevarul.ro
A început vânătoarea anuală de mistreţi de la Balcfoto: adevarul.ro

Cei mai bogaţi şi influenţi oameni din Europa au venit pe domeniul de la Balc al lui Ion Ţiriac pentru tradiţionala vânătoare de mistreţi din fiecare an. Controversatul eveniment a ajuns la cea de-a 12-a ediţie.

Printre invitaţii lui Ion Ţiriac la vânătoarea de mistreţi se află proprietarul companiei producătoare de autoturisme de lux Porsche, primarul din Monte Carlo, Georges Marsan, şi designerul brand-ului Cartier, Alfred Baumhauer.

Prinţul Dimitrie Sturza, nelipsit în ultimii ani de la tradiţionala vânătoare, a declarat, conform adevarul.ro, că vremea este numai bună pentru aşa ceva. Întrebat dacă este adevărat că aceasta ar fi ultima partidă de vânătoare organizată de Ion Ţiriac, el a spus că: “Ar fi păcat. S-ar pierde peste 200 de locuri de muncă, dar cel mai bine întrebaţi-l pe domnul Ţiriac”.

Pregătirile au început de câteva zile, zeci de localnici fiind tocmiţi pe post de bucătari şi personal de serviciu. Sâmbătă seara (19 decembrie), va avea loc prima masă oficială. Invitaţii VIP vor servi numai preparate tradiţionale. Ei vor fi primiţi la Balc cu ţuică, sarmale, cârnăciori, tobă, mămăliguţă, şorici, jumări, vin şi ţuică fiartă.

De-a lungul şederii lor la Balc, vânătorii lui Ţiriac se vor delecta cu muzică, printre invitaţii anilor trecuţi numărându-se mastrul Gheorghe Zamfir, lăutarii Gina Lincan şi Petrică Andrei, acordeonistul Marian Mexicanu, ţambalistul Luis Iordache, dar şi Andreea Bănică, Corina sau Ana Matia Ferencz. Ca şi în alţi ani, cei care se opun vânătorii au venit să protesteze în faţa domeniului. Membrii reprezentanţi ai Alianţei pentru Combaterea Abuzurilor. 

Domeniul de la Balc se întinde pe 150 de hectare şi a devenit cunoscut în anul 2005, când au fost împuşcaţi 185 de mistreţi, dintre care 23 de către fostul premier Adrian Năstase, care se află acum după gratii. Prima vânătoare de la Balc a avut loc în 2005, când au fost împuşcaţi 185 de mistreţi, dintre care 23 de către fostul premier Adrian Năstase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net