Milionarii Fruti Fresh, buni de plată

Ultima actualizare:

    Ioan şi Viorel Micula
Ioan şi Viorel Micula

Şi-a dorit o nuntă ca-n poveşti pentru fiica lui, dar iată că acum riscă amenzi enorme. În 2014, Ioan Micula şi-a măritat fata, Olivia, care avea pe atunci 23 de ani, cu fostul fotbalist Dorin Floruţa. Pentru evenimentul unic în viaţa familiei, tatăl-milionar s-a dat peste cap să-i amenajeze fetei o sală de vis.


    Olivia a purtat o rochie Vera WangFoto: bihoreanul.ro
Olivia a purtat o rochie Vera WangFoto: bihoreanul.ro

Fără să ţină cont că este o clădire de patrimoniu şi fără nici o aprobare din partea primăriei, magnatul a transformat fostul restaurant Transilvania din centrul Oradei în luxoasa sală de nunţi “Queen Mary”, unde urma să aibă loc evenimentul. Acum, firma milionarilor Ioan şi Viorel Micula şi administratorul acesteia, Mirela Miclău, au fost condamnaţi pentru transformarea neautorizată a fostului restaurant Transilvania, informează adevarul.ro. Trimisă în judecată pentru încălcarea Legii construcţiilor, Mirela Miclău a scăpat de închisoare, însă atât ea, cât şi Transilvania Complex trebuie să plătească amenzi penale de peste 123.000 lei. Modificările s-au făcut fără nici o autorizaţie, chiar dacă imobilul e un monument protejat, iar proprietarul avea nevoie atât de avizul obligatoriu al Comisiei Zonale pentru Protecţia Monumentelor, cât şi de o autorizaţie de construire din partea Primăriei. Decizia a fost dată de Judecătoria Oradea, însă poate fi contestată.


    Victoraş şi-a etalat Ferrari-ul de 200.000
Victoraş şi-a etalat Ferrari-ul de 200.000


    Acesta e restaurantul modificat special pentru nuntă
Acesta e restaurantul modificat special pentru nuntă

Magnatul Ioan Micula şi-a măritat fiica cea mare, Olivia, într-un lux exorbitant. Olivia şi Dorin Floruţa au fost cununaţi în Biserica “Înălţarea Sfintei Cruci” din cartierul Oncea. Olivia a purtat o rochie semnată de celebra Vera Wang, dar a fost eclipsată de verişorul ei, Victoraş Micula, care a făcut paradă cu ultimul model de Ferrari de circa 200.000 €, ambalându-l din când în când, ca să atragă atenţia. Celor peste 350 de invitaţi le-au cântat Călin Geambaşu şi trupa acestuia, Loredana, Ansamblul din Clejani şi Aurel Tămaş.

Click! spune

Averea fraţilor Micula a crescut anul acesta la 170-175 milioane €, conform Top 300 Capital, fiind cu 15 milioane € mai mare decât în 2015. De-a lungul anilor, cei doi au investit într-o companie de băuturi racoritoare, turism, mass-media şi imobiliare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net