Milionarul care își acuză amanta "Miss" că l-a otrăvit: "Mi-a dat elixirul iubirii. L-a avut complice pe fostul meu șofer"

Ultima actualizare:

    Milionarul timișorean a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță
Milionarul timișorean a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță

Milionarul timișorean Adrian Petru Luca a făcut noi acuzații năucitoare despre modul în care amanta, o tânără fostă miss, l-ar fi otrăvit cu mercur! Milionarul timișorean a intrat în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv, și a afirmat că amanta sa ar fi apelat la vrăjitoare pentru a-l otrăvi cu „argintul viu”!

Povestea de dragoste dintre milionarul timișorean Adrian Petru Luca și o fostă miss s-a sfârșit în tribunale. După trei ani de relație tumultuoasă, timp în care bărbatul, însurat fiind, i-a oferit tinerei cadouri de sute de mii de euro, Andreea Coman, „Miss Supranational Europe 2018”, a decis să încheie povestea de dragoste. Se pare că bărbatul nu a fost de acord, iar totul s-a transformat într-un scandal imens.

"Mi-a dat elixirul iubirii, un amestec de mercur"

Afaceristul o acuză pe fosta amantă că a vrut să îl omoare prin otrăvire cu mercur, după ce, anul trecut, în toamnă, a descoperit în urma unor analize că are mercur în sânge. A avut nevoie de tratament medical de urgență, în condițiile în care metalul toxic i-ar fi afectat auzul, văzul, dar și sistemul nervos. Acum, milionarul a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV și face noi acuzații incredibile la adresa fostei amante.

O acuză pe aceasta că a apelat la vrăjitoare și l-ar fi otrăvit cu diverse elixire pe bază de argintul viu. „Au fost farmece de dragoste! Mi-a dat elixirul iubirii, un amestec de mercur cu ce-o mai fi, care se comercializează împrejurul Bucureștiului, pe la vrăjitoarele astea. Argintul viu! Nu știu de ce statul nu face nimic cu toate vrăjitoarele astea. În august anul trecut, am început să mă simt foarte rău. Nevasta a aflat de prostiile mele. În toamnă, am fost la doctorul Radu Tincu de la Floreasca, care mi-a zis că are mulți bărbați care au amante tinere și care vin intoxicați cu mercur. Din păcate, mercurul se depozitează în creier și în organe! În sânge, am avut undeva de 10 ori peste limita normală. Sunt probe în dosarele penale. Am fost șantajat cu bani, cu un ordin de protecție scos așa. Într-o tranzacție mare nu poți să apari pe portalul instanței cu ordine de protecție. Am făcut plângere penală pentru șantaj! Am vorbit ultima dată cu ea acum două-trei luni. Nu m-am intoxicat din alimentație. Sunt probe certe, indubitabile!”, a declarat afaceristul, la Pro TV.

„Sunt separat de soție”

Pe lângă presupusa tentativă de omor, tânăra Andreea Coman este judecată în alte aproximativ 20 de dosare în care Adrian Luca o acuză de faptul că l-ar fi sedus și l-ar fi determinat să-i cumpere un apartament și o mașină de lux. Pe lângă acestea, bărbatul i-ar fi donat tinerei sume de bani în valoare totală de două milioane de euro și ar fi dus-o în vacanțe exotice foarte costisitoare. Omul de afaceri spune că tânăra ar fi avut și complici, printre oamenii lui de încredere. „Dominișoara asta l-a avut complice pe fostul meu șofer, Cătălin Iliescu. A mai avut și alți complici. Domnișoara avea o sferă de derbedei în jurul ei. Fostul meu șofer era complice la toată mizeria asta. Am aflat fără să vreau. Era omul mei de încredere de 17 ani. Am plângeri penale și împotriva lui. Domnul Cătălin e prieten cu Poliția Rutieră aici în București. Am fost cu un picior în groapă, vreau ca vinovații să răspundă. Nu-mi doresc nimic de la ea. Am avut discernământul grav afectat. Încă am probleme de concentrare. Sunt separat de soție. Nu a divorțat încă în acte!”, a mai spus omul de afaceri.

Cine e Adrian Petru Luca? 

Adrian Petru Luca este considerat unul dintre cei mai bogați români. El a câștigat sume mari după ce a cumpărat terenuri exact acolo unde, la scurt timp, s-a construit centura Aradului și unde este proiectată autostrada de Vest. Astfel, în 2009, Luca a câștigat 9 milioane de euro după ce a vândut mai multe terenuri pe care s-a construit centura de ocolire a Aradului. În 2010 și 2011, afaceristul a cumpărat și apoi a vândut mai multe parcele pe care s-a construit autostrada Vestului, Timisoara-Arad.  

Citește și:

Fostă Miss, acuzată de iubitul milionar din Timișoara că l-a otrăvit cu mercur

Milionarul care își acuză fosta iubită că l-a otrăvit cu mercur divulgă mesajele dintre el și femeie. Ce îi ura tânăra

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net