Milionarul cu Jaguar care a ucis un om pe trecerea de pietoni, supărat pe interdicția de a șofa doi ani

Ultima actualizare:

    În vara anului 2019, Daniel Dumitraș a ucis un bărbat pe trecerea de pietonifoto: stiridecluj.ro
În vara anului 2019, Daniel Dumitraș a ucis un bărbat pe trecerea de pietonifoto: stiridecluj.ro

Uciderea unui om pe trecerea de pietoni l-a „costat”, în primă instanţă, pe omul de afaceri clujean Daniel Dumitraş o interdicţie de a şofa timp de doi ani şi un an şi jumătate de închisoare cu suspendare. La apel, Dumitraș a susţinut că „nu se impune luarea pedepsei interzicerii dreptului de a conduce”.

Daniel Dumitraş, omul de afaceri clujean care, aflat la volanul unui autoturism Jaguar, a ucis un clujean pe trecerea de pietoni, a cerut instanţei de apel să elimine pedeapsa complementară de anulare pe timp de doi ani a permisului de conducere. 

„În motivarea apelului s-a arătat că în raport cu persoana inculpatului, circumstanţele producerii accidentului, nu se impune luarea pedepsei complementare a interzicerii dreptului de a conduce. De altfel, din analiza istoricului inculpatului rezultă că acesta nu are alte abateri la legea circulaţiei, pe parcursul procesului penal nu a solicitat prelungirea dreptului de a conduce, iar ca o consecinţă a condamnării, implicit, va opera anularea permisului de conducere pe o perioadă de 1 an de zile, neexistând niciun risc de reiterare a vreunei fapte ce încalcă normele legale şi sociale”, se arată în motivarea înaintată Curţii de Apel Cluj.

Instanța a decis majorarea pedepsei

Cererea sa a venit în condiţiile în care de multe ori pe parcursul procesului a arătat că regretă ceea ce a făcut. Instanţa a decis, însă, zilele trecute, să majoreze pedeapsa primită în prima instanţă de milionar: a mărit la cinci ani perioada în care acesta va rămâne pieton, dar şi pedeapsa de închisoare cu suspendare. Citește pe adevarul.ro cum a ajuns Dumitraș să omoare un om pe trecerea de pietoni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net