Milionarul Dan Cămârzan, internat într-o clinică de psihiatrie

Ultima actualizare:

    Dan Cărmâzan a pierdut  toată averea şi a devenit  dependent de droguri
Dan Cărmâzan a pierdut toată averea şi a devenit dependent de droguri

Dan Cămârzan, afaceristul milionar din Braşov care şi-a ucis cu sânge rece bunica, a ajuns într-o clinică de psihiatrie. Măsura internării provizorii s-a făcut pe baza unei expertize medico-legale psihiatrice şi a unei hotărâri judecătoreşti.

La 6 mai 2019, Dan Cămârzan (45 de ani) a şocat opinia publică. El şi-a sugrumat bunica de 93 de ani, într-un acces de furie, după ce tocmai îşi făcuse un selfie cu ea. Mama lui era de faţă. Femeia a încercat să-l oprească. Însă fără nici un rezultat. Dan Cămârzan s-a oprit abia când bunica lui nu mai respira. A recunoscut crima, însă nu a putut să precizeze ce anume l-a îndemnat să facă acest lucru. A doua zi a fost arestat preventiv, iar ulterior, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor. În timpul audierilor, în faţa instanţei, Dan Cămârzan a făcut mai multe declaraţii halucinante şi chiar a fost dat afară de judecători pentru că ţipa şi se manifesta incontrolabil.  De altfel, în 2018, fosta lui soţie a cerut ordin de protecţie, afirmând atunci că Dan Cămârzan consuma substanţe halucinogene.

Expertiza psihiatrică făcută cu forţa la începutul lunii august arată că Dan Cămârzan nu se afla în deplinătatea facultăţilor mintale atunci când a comis crima. Aşa că omul a fost transferat la o clinică de psihiatrie. Anchetatorii spun însă că dacă starea lui de sănătate se va îmbunătăţi, va fi transferat înapoi în arest, potrivit newsbv.ro. 

Dan Cămârzan era unul dintre cei mai respectaţi oameni de afaceri din Braşov. În 2010, el era deja în topul Forbes cu o avere de 29 de milioane de euro din afaceri imobiliare, la numai 36 de ani. În acele timpuri arunca în stânga şi-n dreapta cu bani, mergea cu elicopterul la mare şi dădea pe o şampanie în club şi 15.000 de euro. Însă, la un moment dat, totul s-a dus de râpă, iar el a devenit un personaj extrem de controversat. Ultimul lui proiect se referea la construcţia a două blocuri. Însă a intrat în insolvenţă. Zeci de persoane susţin că i-au oferit bani pentru case pe care nu le-a mai construit niciodată. Numărul victimelor înşelate de afacerist este însă mult mai mare. Un alt complex rezidenţial din Braşov ar fi fost vândut oamenilor cu apartamente nefinisate. Victimele se tem că nu-şi vor putea recupera niciodată pagubele.

Anul trecut Dan Cămârzan s-a făcut remarcat prin apartenenţa la comunitatea celor care contestă actele de identitate emise de autorităţi,  şi se consideră „suverani liberi”. El şi ceilalţi adepţi ai acestei teorii nebuneşti spun că se identifică în baza certificatului de născut viu. Braşoveanul şi-a făcut chiar şi un canal propriu de YouTube pe care a pornit un serial intitulat „I am God”. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net