Milionarul de la Loto se chinuie de 50 de ani să «împuște» potul cel mare

Ultima actualizare:

    Acesta e biletul care i-a  adus motreanului peste  13,34 de milioane de lei
Acesta e biletul care i-a adus motreanului peste 13,34 de milioane de lei

Cel mai norocos român din aceste zile este un pensionar cu venituri mici din Motru, județul Gorj. El s-a prezentat ieri pentru a-și ridica cele 13,34 milioane de lei (după impozitare), câștigate la extragerea din 28 iulie.

Reprezentanții Loteriei Române au făcut lumină în ceea ce-l privește pe câștigător. Inițial, s-a zvonit că milionarul e un tânăr de 19 ani, angajat al unei spălătorii auto. Loteria a infirmat informația, arătând că cel care a ghicit cele șase numere la extragerea de joia trecută e un pensionar care se chinuie de 50 de ani să ia potul cel mare. Întrebat care a fost prima sa reacție după extragere, acesta a spus că i s-a părut normal ce i s-a întâmplat, având în vedere că și-a dedicat viața acestui joc. De azi, jucătorul din Motru intră în galeria câștigătorilor chinuiți de visul înavuțirii. Cu toate acestea, pensionarul nococos a declarat că nu intenționează să cadă în patima banului, ci că va duce în continuare un trai normal alături de familia sa.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net