Militar, bătut şi umilit ani la rând de nevastă

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă
Foto: arhivă

Şi bărbaţii plâng câteodată! Un cadru militar din Focşani a intentat proces de divorţ după 20 de ani de căsnicie. Mai puţin obişnuit este faptul că bărbatul cere să se despartă de soţie din motive de violenţă domestică. El dezvăluie că a fost bătut şi umilit de nevastă în mai multe rânduri.

Nu mai rezistă! Un bărbat de 45 de ani a ajuns la capătul puterilor, din cauza soţiei agresive. Deşi a fost “altoit” şi pus în situaţii jenante, cadrul militar n-a ripostat niciodată. El a mai avut o tentativă de divorţ în 2017, dar a decis să-i mai acorde o şansă, însă femeia s-a dovedit pe mai departe violentă. 

“Ea a sărit la mine cu un cuţit masiv de tranşat carnea”, susţine bărbatul în cererea de chemare în judecată.

“Am reuşit să fug, mi-am căutat un spaţiu de închiriat şi am plecat de acasă fără nici un lucru. Le-am luat ulterior într-o dimineaţă, când ea era la lucru. De teamă de a nu fi înjunghiat în somn, am părăsit domiciliul, urmând ca după divorţ să partajăm bunurile comune. Văzând că nu mai vin acasă, m-a chemat la punctul de control al unităţii unde lucrez. Cum m-am apropiat de ea, mi-a aplicat doi pumni la tâmplă, apoi a continuat să dea cu picioarele, probabil spera să ripostez, să poată spune că sunt violent. Am fugit şi am alertat Poliţia. I-am rugat pe poliţişti să nu o amendeze”, detaliază soţul agresat. 

Militarul a mai scris în cererea de chemare în judecată că ultimii zece ani au fost un chin pentru el: “Nu am avut posibilitatea să mă bucur de bucuriile ei. De ani de zile nu a dorit relaţii intime”. Bărbatul a mai cerut ca fosta consoartă să nu-i mai poarte numele. Cei doi au un copil împreună.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net