Militar din Craiova, arestat pentru că racola minori în scop sexual. Ce sumă de bani le oferea

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Shutterstock
Sursă foto: Shutterstock

Un militar în vârstă de 51 de ani din Craiova a ajuns în arest după ce a fost prins în flagrant în timp ce se afla într-un apartament împreună cu un adolescent de 15 ani.

Bărbatul, caporal la Brigada 26 Infanterie „Scorpionii Negri” din Craiova, are 51 de ani şi locuieşte în comuna doljeană Ostroveni. Avea, însă, și un apartament închiriat în Craiova unde, se pare, că aducea tinerii pe care reuşea să-i racoleze pe reţelele de socializare, scrie adevarul.ro.

Militarul le oferea minorilor 50 de lei 

Poliţiştii au primit informaţia şi au reuşit să-l prindă în flagrant exact în momentul în care în apartamentul militarului se afla un elev de 15 ani care acceptase să întreţină relaţii sexuale cu acesta. Bărbatul îi oferise suma de 50 de lei pentru a profita de el. 

„La data de 20 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, prin mijloace şi metode specifice, s-au sesizat din oficiu, cu privire faptul că, într-o locuinţă din Craiova, un bărbat ar intenţiona să întreţină raporturi sexuale cu un minor. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, unde, au fost identificaţi un bărbat de 51 de ani, din Ostroveni, care locuieşte fără forme legale în Craiova şi un minor de 15 ani, din Sadova. Cei în cauză au fost conduşi la sediul secţiei pentru cercetări şi stabilirea situaţiei de fapt.”, a transmis IPJ Dolj.

Minorul, racolat cu ajutorul rețelelor de socializare  

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub acuzația de racolarea minorilor în scopuri sexuale, cercetările fiind preluate de către un procuror din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara, Circumscripţia Teritorială Craiova şi ulterior extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la act sexual cu un minor.   

Cercetările  au scos la iveală faptul că bărbatul de 51 de ani ar fi racolat minorul prin intermediul unei reţele de socializare, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani. În 22 octombrie a.c., bărbatul a fost reţinut, iar o zi mai târziu arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

Citește și:

Cine este preotul prins că întreţinea relaţii sexuale cu un minor 

Ce oroare! O fetiţă de 13 ani, trimisă de mătuşa ei să se prostitueze

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net