Militar înjunghiat în plină stradă, la Huși. A ajuns acasă rănit și plin de sânge, iar soția a sunat la 112

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Shutterstock
Sursă foto: Shutterstock

Un militar în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiat, vineri seara, pe o stradă din Huși. Bărbatul a reușit să ajungă acasă, la soția sa, care a cerut imediat ajutor la 112. Atacul ar fi avut loc în urma unui conflict spontan.

Medicii de pe ambulanță l-au găsit pe militar conștient și coerent, având "o plagă cu sângerare abundentă la vârful hemitoracelui stâng în zona retroclaviculară", relatează Observatornews.ro.

"S.A.J. Vaslui a intervenit în localitatea Huși pentru un bărbat în vârstă de 43 de ani, care a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut. Echipajul l-a găsit la domiciliu, conștient și coerent, dar cu o plagă cu sângerare abundentă la vârful hemitoracelui stâng, în zona retroclaviculară. După acordarea primului ajutor, aceasta a fost transportat la Spitalul Huși", a transmis, aseară, S.A.J Vaslui. Ulterior, militarul a fost transferat în șoc hemoragic la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Militarul ar fi fost înjunghiat în urma unui conflict spontan

Potrivit polițiștilor vasluieni, militarul de 43 de ani a fost înjunghiat în zona străzii 1 decembrie din Huși. În urma verificărilor, oamenii legii au săltat doi indivizi cu vârste de 38 și 19 ani. Ultimul dintre ei este propus pentru arestare preventivă.

Potrivit surselor Observator, militarul ar fi fost înjunghiat în urma unui conflict spontan, după ce s-ar fi luat la ceartă cu alte două persoane. Toți trei ar f fost sub influența băuturilor alcoolice. La un moment dat, bărbatul de 43 de ani a fost înjunghiat în zona gâtului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net