Militarii morţi în accidentul de elicopter – comemoraţi, iar unul dintre răniţi – operat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Durere imensă în sufletele rudelor şi colegii celor doi militari, care au murit, joi, după ce s-au prăbuşit cu elicopterul în localitatea Bereşti-Bistriţa din judeţul Bacău.

Maistrul militar clasa a III-a Laurenţiu Chiru (33 de ani) şi plutonierul Vasile Manolache (37 de ani) au fost comemoraţi, ieri, de militarii de la Baza 95 Aeriană Bacău.

Trupul unuia dintre militari a fost dus, joi, la morgă, potrivit ziaruldebacau.ro. Cealaltă victimă nu a putut fi scoasă, însă, de sub rămăşiţele elicoperului decât, ieri dimineaţă, întrucât se lăsase întunericul, iar criminaliştii nu aveau vizibilitate.

† Laurenţiu Chiru (33 de ani)

simeon stalpnicul png

Ceilalţi trei militari care se aflau în elicopter în momentul prăbuşirii se află internaţi în Bucureşti. Căpitanul Cătălin Balmuş, unul dintre piloţi, se află la Spitalul Floreasca, unde medicii l-au şi operat joi noapte.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Opriţa, a declarat că i s-a montat un tub de drenaj în cavitatea toracică, pentru că se acumulase lichid şi sânge şi i-au fost suturate plăgile produse prin arsuri.

† Vasile Manolache (37 de ani)

simeon stalpnicul png

"Starea de sănătate a pacientului este stabilă, evoluţia plăgilor şi a arsurilor este favorabilă, dar prognosticul rămâne rezervat", a completat dr. Opriţa. Ceilalţi doi militari, respectiv locotenent-comandorul Petru Pricop, al doilea pilot, şi caporalul Doru Nănescu, paramedic, au fost internaţi la Spitalul Militar. Ei au suferit arsuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net