Ministrul Carmen Dan, la Parchet, pentru microfonul din priză

Ultima actualizare:

    Ministerul de interne Carmen Dan a refuzat să dea declarații
Ministerul de interne Carmen Dan a refuzat să dea declarații

În această dimineață (11 ianuarie), ministrul de interne Carmen Dan este audiată în dosarul microfonului din priză. Demnitarul a refuzat să dea declarații.

Ora 12.50. La ieșirea de la Parchetul General, Carmen Dan a fost zgârcită cu declarațiile. ”Am răspuns întrebărilor puse de procurori, am clarificat aspectele care trebuiau clarificate. În ceea ce priveşte declaraţiile domnului prim-ministru voi da lămuriri cât de curând”, a declarat Carmen Dan,citată de news.ro.

Ora 10.30. Ministrul de interne, Carmen Dan, este la Parchetul General, acolo unde este audiată în dosarul deschis după ce aceasta a găsit un microfon în locuinţa sa. Ministrul nu a făcut nicio declaraţie, scrie adevarul.ro.

La sfârşitul lunii noiembrie 2017, ministrul de interne, Carmen Dan, anunţase că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete.

Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu. ”Am găsit un dispozitiv de înregistrare într-una dintre camerele apartamentului în care locuiesc. Dispozitivul l-am găsit într-o priză de telefon, nu era la vedere. Era conectat la o sursă de alimentare şi avea şi o baterie”, a declarat atunci Carmen Dan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net