Scandal la Guvern! Ministrul Culturii îşi acuză colegii de presiuni

Ultima actualizare:

    Ministrul Culturii a trimis o scrisoare deschisă Grupului de Dialog SocialFoto: Facebook
Ministrul Culturii a trimis o scrisoare deschisă Grupului de Dialog SocialFoto: Facebook

Vlad Alexandrescu, ministrul Culturii, susține că a fost intimidat în mod direct de un coleg ministru în cazul retragerilor titlurilor de doctor aflate sub incidența plagiatului.

Alexandrescu a trimis o scrisoare Grupului de Dialog Social (GDS), în care spune că pronunțarea sa în favoarea retragerii titlurilor de doctor în cazurile de plagiat i-a atras antipatia miniștrilor implicați, informează news.ro, site citat de adevărul.ro.

Ministrul a cărui demisie se așteaptă după Paște a anunțat că a fost intimidat prin apeluri telefonice de la diverși oameni politici, precum și prin chemarea la explicații în Parlament.

”Prin multe decizii şi acţiuni ale mele, am deranjat grupuri de interese foarte variate. Unele au fost foarte vizibile, cum ar fi interesele de la Roşia Montană sau de la Cathedral Plaza din Bucureşti. Ele mi-au adus încercări directe de intimidare, am fost chemat in Parlament să dau socoteală, sunat de oameni politici. Când am oprit dărâmarea casei Nanu-Muscel din Piaţa Romană, am fost sunat chiar de un coleg de Guvern, cu intimidare directă. Apoi, am fost convocat la ASE la o şedinţă de «înfierare» condusă de fostul rector al ASE, actualmente preşedinte al Senatului ASE, acelaşi om care a interzis accesul la Biblioteca ASE pentru consultarea tezelor de doctorat susţinute în acea Universitate”, a mai scris Vlad Alexandrescu. 

Citește pe adevărul.ro care cum au fost organizate alegerile pentru conducerea Muzeului Național de Artă și care au fost implicările de la Muzeul Țăranului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net