Ministrul de Externe: ”Am pierdut-o pe mama mea. Am suferit tot anul pentru că nu am putut să o îmbrăţişez”

Ultima actualizare:

    Ministrul Bogdan Aurescu a dezvăluit că și-a pierdut mama în decembrie, anul trecutfoto: Inquam Photos
Ministrul Bogdan Aurescu a dezvăluit că și-a pierdut mama în decembrie, anul trecutfoto: Inquam Photos

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a făcut o dezvăluire dureroasă miercuri. În luna decembrie, Aurescu și-a pierdut mama, care a murit în urma unei afecțiuni grave. "Am suferit foate mult din cauza pierderii mamei mele, dar şi mai mult am suferit în tot anul care a trecut şi înainte ca mama mea să moară pentru că nu am putut să o îmbrăţişez şi să o sărut. De aceeea, vă rog pe toţi să decideţi să vă vaccinaţi", a afirmat Aurescu.

Ministrul Bogdan Aurescu a dezvăluit că mama sa a murit în luna decembrie a anului trecut. "Am să dau astăzi un mesaj personal. Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza Covid-19, ci din cauza unei alte afecţiuni. În toată viaţa sa profesională mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii şi virusuri periculoase şi am învăţat de la ea şi de la cărţile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populaţiei. Am suferit foate mult din cauza pierderii mamei mele, dar şi mai mult am suferit în tot anul care a trecut şi înainte ca mama mea să moară pentru că nu am putut să o îmbrăţişez şi să o sărut. De aceeea, vă rog pe toţi să decideţi să vă vaccinaţi pentru că în felul acesta vă veţi putea îmbrăţişa şi săruta fără grijă părinţii şi bunicii", a declarat Aurescu, miercuri, după ce s-a vaccinat la Spitalul Militar Central, transmite News.ro.

Ministrul Bogdan Aurescu: vaccinul ne ajută să circulă fără griji peste graniță

Bogdan Aurescu a menţionat şi implicaţiile pe care vaccinarea le are asupra călătoriilor.

"În felul acesta vom fi cu toţii sănătoşi, vom putea să circulăm fără grijă peste graniţă şi vă asigur că din perspectiva Ministerului Afacerilor Externe vom face tot ceea ce stă în competenţele noastre pentru a asigura călătoria fără probleme a cetăţenilor români în afara ţării. Vă mulţumesc şi vă rog încă o dată pe toţi să vă vaccinaţi", a conchis Aurescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net