Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anunţat o nouă ordonanţă militară, prin care suspendarea zborurilor către şi dinspre Spania este menţinută până în 14 mai inclusiv. De asemenea, ministrul a mai afirmat că va fi ridicată carantina impusă localităţii Ţăndărei, din judeţul Ialomiţa.


”Am emis Ordonanţa Militară 11din 11 mai 2020, care reglează unele aspecte ce ţin de continuarea unor măsuri adoptate anterior. Primul punct este legat de suspendarea zborurilor către şi dinspre Spania, care este valabilă până în 14 mai inclusiv”, a anunţat ministrul Vela.

De asemenea, Marcel Vela a anunțat că a fost aprobată solicitarea comitetului județean Ialomița de a ridica carantina pentru Țăndărei.

Ministrul de Interne a ținut să le mulțumească tuturor românilor pentru felul în care s-au comportat pe perioada stării de urgență. ”Fiecare ați fost un erou, fie că ați fost medici, fie în forțele de ordine, fie că ați suferit în zone de carantină sau ați stat în izolare, fie că ați lucrat într-o brutărie și ați frământat pâinea cea de toate zilele, sau ați trudit la locul de muncă. Fiecare dintre dumneavoastră sunteți un erou și împreună am reușit ca România să fie azi la un nivel epidemiologic apreciat la nivelul UE comparativ cu alte state care au pornit de la același nivel cu noi”, a declarat Vela.

Citește și:

FOTO Prima zi de carantină în Țăndărei! Poliția “face poliție” cu localnicii. Unii privesc din copac, alții, de pe bancă

Nelu Tătaru, despre situația din Țăndărei: „Orașul ar putea intra în carantină!” De ce s-a ajuns aici

 
 
Loading...